دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ژاپن هم دختران پوتین و همسر و دختر لاوروف را تحریم کرد

به گفته وزارت خارجه ژاپن، این کشور ۲۸ سازمان و ۳۹۸ شخص دیگر را به فهرست تحریمی‌های افراد روسی اضافه کرد؛ از جمله این افراد می‌توان به دختران ولادیمیر پوتین و همسر و دختر سرگئی لاوروف اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، دولت ژاپن دارایی‌های«کاترینا تیخونووا» و « ماریا ورونتسوا»، دختران ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، «یکاترینا وینوکورووا»، دختر سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه و «ماریا لاوروف»، همسر این وزیر خارجه را مسدود کرد.

معاونان مجلس دومای روسیه نیز از طرف دولت ژاپن تحت تحریم‌هایی هستند.

وزارت خارجه ژاپن در بیانیه‌ای درخصوص حمله روسیه به اوکراین، تحریم‌های جدیدی را علیه روسیه وضع کرده است؛ این تحریم‌ها «اسبربانک»، بزرگترین بانک روسیه و «آلفا بانک»، بزرگترین بانک خصوصی این کشور را هدف قرار داده است و به موجب این تحریم‌ها، تمامی دارایی‌های آن‌ها مسدود خواهد شد.

به علاوه، از تاریخ ۱۲ مه، سرمایه‌گذاری مستقیم در روسیه ممنوع اعلام می‌شود و صرفا تحت شرایطی خاصی این اجازه داده خواهد شد.

این در حالی است که میخائیل گالوزین سفیر روسیه از تصمیم ژاپن برای اخراج هشت روس از جمله دیپلمات‌ها به دلیل درگیری در اوکراین انتقاد کرد.

وزارت خارجه ژاپن جمعه اعلام کرد که هشت مقام سفارت و نمایندگی تجاری روسیه را اخراج می کند.

گالوزین در مصاحبه آنلاین با یک تلویزیون دولتی روسیه گفت که این اقدام مغایر با روح روابط دوجانبه است. وی افزود که چنین اقدام غیردوستانه‌ای را نمی‌توان نادیده گرفت و به اقدامات متقابل احتمالی اشاره کرد.

گالوزین همچنین در توجیه تعلیق مذاکرات پیمان صلح با ژاپن گفت که این تصمیم در پاسخ به مجموعه‌ای از اقدامات غیردوستانه‌ای که ژاپن علیه روسیه انجام داده بود، اتخاذ شد./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده