سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

طالبان: حملات هوایی پاکستان به خاک افغانستان نقض قوانین بین الملل بود

سخنگوی وزارت دفاع طالبان حملات هوایی پاکستان به خاک افغانستان را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حق همسایه‌داری خواند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 18
کد خبر: ۱۲۹۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «عنایت‌الله خوارزمی» سخنگوی وزارت دفاع طالبان در واکنش به حملات هوایی پاکستان به شرق افغانستان این حملات را «غیرانسانی و ظالمانه بود نقض آشکار قوانین بین‌المللی اصول دیپلماتیک و حق همسایه‌داری بود.»

وی افزود: ما همیشه از کشور‌های همسایه و منطقه خواسته‌ایم تا مشکلات از راه‌های اصولی و دیپلماتیک حل شود و هیچ کشوری افغان‌ها را نیازماید و افغان‌ها را مجبور نسازد تا عمل بالمثل نمایند، چون افغان‌ها در طول تاریخ این را ثابت ساختند که در مقابل هیچ متجاوز و اشغالگری بی جواب نمی‌ماند و همیشه از خاک، میهن و مردم خود دفاع می‌کند و در قابل خاک خود بی‌تفاوت نیستند.

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان نیز با محکوم کردن حملات هوایی ارتش پاکستان به به ولایت خوست و کنر گفت کاز پاکستان می‌خواهیم تا حوصله افغان‌ها را در چنین مسائلی نیازماید و دیگر چنین اشتباهی را تکرار نکند که پیامد بدی خواهد داشت.


مجاهد با تاکید بر حل مشکلات از طریق سیاسی با انتشار پیامی صوتی اظهار داشت: پاکستان باید بفهمد که اگر جنگ آغاز شود به نفع هیچکس نیست و باعث بی‌ثباتی در منطقه خواهد شد. افغان‌ها در دفاع از کشورشان امتحان داده‌اند و نباید افغان‌ها مجبور به اقدام شوند.

«قاری نجیب‌الله حنیف» سخنگوی والی طالبان در کنر با تایید حملات پاکستان روز گذشته گفته بود که نظامیان پاکستانی حوالی ساعت ۲ بامداد (شنبه، ۲۷ فروردین) در روستای «غرنی» شهرستان شلتن، خانه‌های مردم را هدف حملات توپخانه‌ای قرار دادند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده