توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

نخست وزیر جدید پاکستان:از تقویت روابط تجاری با ایران حمایت می‌کنیم

نخست وزیر جدید پاکستان:از تقویت روابط تجاری با ایران حمایت می‌کنیم  محمد شهباز شریف عصر روز دوشنبه پس از انتخاب به عنوان بیست و سومین نخست وزیر پاکستان طی سخنانی بر عزم محکم دولت آتی این کشور برای تحکیم سیاست خارجی تاکید کرد و گفت:ما از تقویت روابط دوجانبه تجاری پاکستان با ایران حمایت می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 11
کد خبر: ۱۲۹۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر «شهباز شریف» نخست وزیر جدید پاکستان با تشریح برنامه‌های دولت جدید خود برای تقویت روابط با کشورهای همسایه و منطقه اعلام کرد: از تقویت روابط با کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران به ویژه در بخش تجارت حمایت می‌کنیم.

 محمد شهباز شریف عصر روز دوشنبه پس از انتخاب به عنوان بیست و سومین نخست وزیر پاکستان طی سخنانی بر عزم محکم دولت آتی این کشور برای تحکیم سیاست خارجی تاکید کرد.

وی روابط با جمهوری اسلامی ایران را مهم و برادرانه دانست و تاکید کرد: ما از تقویت روابط دوجانبه تجاری پاکستان با ایران حمایت می‌کنیم.

شهباز شریف با اشاره به اوضاع افغانستان و پیامدهای تشدید بحران در این کشور همسایه بر منطقه و سایر همسایگان، خواستار رسیدگی و کمک فوری به مردم افغانستان و تلاش برای غلبه بر بحران انسانی و اقتصادی افغانستان شد.

وی روابط پاکستان با چین را راهبردی و ناگسستنی توصیف کرد و افزود: دولت آتی پاکستان با سرعت بیشتری طرح راهروی مشترک اقتصادی پاکستان و چین موسوم به «سیپک» را ادامه خواهد داد.

نخست وزیر جدید پاکستان با اذعان با روابط پیچیده این کشور با ایالات متحده آمریکا و اختلافات میان دو کشور، گفت: اسلام‌آباد خواهان روابط پایاپای با واشنگتن است.

نخست وزیر جدید پاکستان: حامی توسعه تجارت با ایران هستیم

شهباز شریف با اشاره به ماجرای نامه تهدیدآمیز آمریکا علیه پاکستان و جنجال برانگیز شدن آن مرتبط با ادعای همدستی مخالفان با توطئه خارجی اعلام کرد: تا روزهای آینده نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی و روابط خارجی مجلس پشت درهای بسته برگزار شده و در این خصوص روشنگری خواهد شد.

وی درباره روابط پاکستان با هند نیز گفت که دهلی‌نو باید به فکر رفاه مردم شبه قاره باشد و اجازه دهد تا مردم کشمیر آزادانه سرنوشت خود را تعیین کنند.

نخست وزیر جدید پاکستان با تاکید بر حمایت از فلسطین گفت: ما همچنان از حق آزادی و استقلال ملت مظلوم فلسطین و آزادی بیت المقدس حمایت خواهیم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار