عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

دیدار سفیر یمن با امیرعبداللهیان/ تاکید بر رفع محاصره کامل یمن

دیدار سفیر یمن با امیرعبداللهیان/ تاکید بر رفع محاصره کامل یمن وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار سفیر دولت نجات ملی یمن بر لزوم رفع محاصره کامل یمن و برقراری آتش بس دائم و فراهم شدن زمینه گفتگو‌های یمنی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ابراهیم الدیلمی» سفیر دولت نجات ملی یمن با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به مقاومت مردم یمن در برابر حملات ائتلاف و نگرانی از وضعیت بحرانی یمن، بر لزوم رفع محاصره کامل یمن و برقراری آتش بس دائم و فراهم شدن زمینه گفتگو‌های یمنی به منظور تعیین سرنوشت این کشور تأکید کرد.



وزیر امور خارجه افزود: مردم یمن با برخورداری از روحیه مقاومت و هوشمندی در مورد سرنوشت خود تصمیم می‌گیرند.

ابراهیم الدیلمی سفیر دولت نجات ملی یمن هم در این دیدار از مواضع دولت و مردم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از یمن قدردانی کرد و امیرعبداللهیان را در جریان روند آتش بس موقت و آخرین تحولات این کشور قرار داد.

به گزارش فارس، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه نیز دیروز دوشنبه ۲۲ فروردین ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره کناره گیری «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی هم گفت: از نظر جمهوری اسلامی ایران، یمن راه‌حلی ندارد مگر رفع محاصره، برقراری آتش بس و گفتگو‌های داخلی ملی در یمن با مشارکت همه گروه‌های یمنی. از تمامی ظرفیت‌های بین‌المللی و نهاد‌ها و مراجع بین‌المللی باید استفاده کرد که ما به رنج و آلام مردم یمن خاتمه دهیم. ایران از تمام ظرفیت خود در این راستا استفاده کرده است.

خطیب‌زاده خاطرنشان کرد: راه‌حل یمن قطعا در داخل یمن است و نه در خارج یمن. از تمامی راه‌حل‌هایی که ملت یمن، اراده و خواستشان تعیین کننده سرنوشت آن‌ها باشد در داخل یمن حمایت می‌کنیم. 

گفتنی است نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن شامگاه جمعه از توافق صنعاء با دولت مستعفی و ائتلاف متجاوز بر سر توقف همه عملیات‌های نظامی و کاهش محاصره علیه یمن خبر داد. سعید خطیب‌زاده نیز شنبه ۱۳ فروردین ماه از ابتکار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن برای توقف عملیات نظامی برای مدت دو ماه و اجازه ورود کشتی‌های حامل مواد غذایی و سوخت و همچنین بازگشایی نسبی فرودگاه صنعاء استقبال و ابراز امیدواری کرد این اقدام بتواند مقدمه‌ای برای رفع کامل محاصره و برقراری دائم آتش بس در راستای یافتن راه حل سیاسی برای بحران یمن باشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار