گمانه زنی‌ها از ترکیب دولت جدید پاکستان-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

گمانه زنی‌ها از ترکیب دولت جدید پاکستان

آنگونه که رسانه‌های پاکستان گمانه‌زنی می‌کنند، انتظار می‌رود همه احزاب در کابینه «شهباز شریف» نماینده داشته باشند، اما حزب مسلم‌لیگ شاخه نواز شریف با ۱۲ وزیر، اکثریت کابینه را خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، پس از برکناری «عمران خان» نخست‌وزیر سابق پاکستان، «شهباز شریف» رئیس حزب مسلم‌لیگ شاخه نواز به عنوان بیست و سومین نخست وزیر این کشور انتخاب شد.

آنگونه که برخی رسانه‌های پاکستان گمانه‌زنی می‌کنند، انتظار می‌رود همه احزاب در کابینه وی نماینده داشته باشند، اما حزب مسلم‌لیگ شاخه نواز شریف با ۱۲ وزیر، اکثریت کابینه را خواهد داشت.

بر اساس این گمانه‌زنی‌ها، حزب مردم پاکستان ۷ وزارتخانه خواهد داشت و جمعیت علمای اسلام شاخه فضل‌الرحمن ۴ وزارتخانه خواهد داشت.

در عین حال حزب متحده قومی ۲ وزارتخانه و حزب عوامی ملی، حزب جمهوری وطن و حزب عوامی بلوچستان هر کدام یک وزارتخانه خواهند داشت.

خواجه آصف، سعد رفیق، خرم دستگیرخان، احسن اقبال، مریم اورنگ زیب، شایسته پرویز ملک، رعنا ثناالله و مرتضی جاوید احتمالاً به کابینه خواهند پیوست.

محسن داور و اسلم بوتانی نامزد‌های مستقل و طارق بشیر چیما از حزب مسلم‌لیگ شاخه قائد اعظم نیز احتمالاً در کابینه حضور خواهند داشت.

نام اعظم نذیر تارر برای ریاست سنا نیز مطرح است. حزب مردم پاکستان این جایگاه را به شری رحمان یا مصطفی نواز کوکر از مجلس سنا می‌دهد.

بلاول بوتو زرداری می‌تواند وزیر امور خارجه بعدی باشد، در حالی که نام شازیه ماری نیز برای حضور در کابینه مورد بررسی قرار گرفته است.

رئیس حزب مردم در مصاحبه‌ای اعلام کرده که حزب در مورد نقش او در دولت جدید پاکستان تصمیم خواهد گرفت.

جمعیت علمای اسلام نیز خواستار انتخاب فرماندار بلوچستان یا خیبر پختونخوا از حزب خود شده در حالی که فرماندار پنجاب از حزب مردم و فرماندار سند از حزب متحده قومی خواهد بود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار