ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

اولین واکنش طالبان درباره حمله به کنسولگری ایران در هرات

اولین واکنش طالبان درباره حمله به کنسولگری ایران در هرات طالبان اعلام کرد که تجمع در برابر کنسولگری ایران در هرات خودسرانه بوده و در همان لحظات ابتدایی این تظاهرات غیرقانونی توسط نیرو‌های این گروه کنترل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال تعرض به کنسولگری ایران در هرات، «نعیم الحق حقانی» رئیس اداره اطلاعات و فرهنگ طالبان در هرات امروز (سه‌شنبه) در پیامی گفت: در برابر کنسولگری ایران تعدادی به طور خودسرانه تظاهرات کرده بودند که تظاهرکنندگان با دخالت نیرو‌های امنیتی طالبان پراکنده شدند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر امنیت در این مکان دیپلماتیک برقرار است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تعدادی از شهروندان افغانستان روز گذشته (دوشنبه) به سفارت ایران در کابل و کنسولگری این کشور در هرات تعرض کردند.

در همین حال یک منبع آگاه در هرات اعلام کرد اعتراضات دیروز در مقابل کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات، از برخی اهالی روستا‌های اطراف شهر هرات بوده که به صورت از قبل برنامه‌ریزی شده و با به همراه داشتن کیسه‌های سنگ در مقابل نمایندگی کشورمان حضور یافته و در خلال اعتراضات اقدام به سنگ‌پراکنی به سمت درب و پنجره‌های خدمات کنسولی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات نمودند.

نیرو‌های محافظ نمایندگی ایران با شلیک تیرهوایی اقدام به پراکنده کردن این افراد داشتند که در نهایت با حضور مولوی «اسلام‌جار» والی حکومت سرپرست افغانستان در هرات در مقابل نمایندگی سیاسی کشورمان، این قائله ختم شده است.

منابع در هرات می‌گویند پشت صحنه این تظاهرات گروه‌های غربگرای «جنبش عدالت و آزادی» و «تیم بانوان عدالت‌جو» که پیش از این توسط غربی‌های حاضر در افغانستان تأمین مالی می‌شدند و این گروه‌ها برای روز‌های آینده نیز فراخوان تظاهرات داده‌اند.

پیش از این و در دوران اشغال افغانستان نظیر چنین تظاهراتی توسط برخی افراد و گروه‌های دیگر از جمله نجیب کابلی بار‌ها در مقابل سفارت و نمایندگی‌های کشورمان اتفاق افتاده بود.

به دنبال این اتفاقات سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز با یادآوری مسؤولیت قطعی هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان در حفاظت از امنیت سفارت و سرکنسولگری‌های ایران در افغانستان، نسبت به طراحی‌های توطئه گران و بدخواهان دو کشور هشدار داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار