اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

تغییر نظام پذیرش دانشجوی دکتری

به گفته معاون آموزشی وزارت علوم تغییر نظام پذیرش دانشجوی دکتری از سال بعد اجرایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۲۲۳

قاسم عموعابدینی گفت: نحوه فعلی پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه‌های کشور مورد انتقاد جدی است.

بیش از ۷۰ درصد جذب دانشجو‌های دکتری در سراسر کشور از طریق هزینه‌های دولت به صورت حاکمیتی است تا رشته‌های هوش مصنوعی و فناوری توسعه یابد و مابقی به صورت قرارداد استادان با صنعت در پذیرش دانشجویان برای رشته‌های مرتبط انجام می‌شود.

او گفت: در شرایط فعلی، داوطلبان دکتری با شرکت در آزمون دکتری اگر نمره قبولی کسب کنند، تعداد محدودی از آن‌ها مثلا ۳ نفر از ۱۰ نفر به دانشگاه‌های مربوطه متناسب با نمره قبولی مراجعه می‌کنند و سپس رد یا تایید می‌شوند.

برای آن دسته از دانشجویانی که به صورت حاکمیتی پذیرش می‌شوند، باید از همان روز اول بورسیه شوند؛ چرا که آن‌ها بعد از فارغ التحصیلی استاد دانشگاه می‌شوند و در شرکت‌های دانش بنیان هم فعالیت خواهند کرد. بنابراین از آن جایی که رشته‌های هوش مصنوعی و فناوری آینده ساز کشور هستند پس باید به این افراد توجه ویژه‌ای شود.

او گفت: مطابق طرح تحول دولت و با موافقت شورای عالی انقلاب فرهنگی و مراجع ذی ربط، نظام پذیرش دانشجوی دکتری باید تا پایان سال تغییر یابد؛ اما اجرای آن به احتمال زیاد از سال ۱۴۰۲ تحقق یابد.

برای نظام پذیرش دانشجوی دکتری، همفکری با بخش‌های مختلف و مرتبط مانند دانشگاه‌ها انجام می شود و پس از تصویب به شیوه آئین نامه و دستور العمل به مراکز علمی ابلاغ می‌شود.

عموعابدینی بیان کرد: پس از تصویب نظام پذیرش دانشجوی دکتری از سال آینده، سازمان سنجش در بخشی از پذیرش بر اساس عناوین طرح‌های کلی استادان دانشجویان را جذب خواهد کرد. یعنی پرونده دانشجو‌ها مستقیم به استاد می‌رسد و مصاحبه پذیرش را هم استاد بر اساس طرحی که قرار است با دانشجو اجرایی کند، برگزار می‌کند.

پس از پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های کشور با صنعت گرنت تعیین تکلیف می‌شود و حقوق هم به حساب آن‌ها واریز خواهد شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر