وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

ماجرای قتل قهرمان پرورش اندام در تهران

ماجرای قتل قهرمان پرورش اندام در تهران مأموران کلانتری ۱۴۷ گلبرگ جسد مرد ورزشکار را که بر اثر اصابت جسمی سخت به سرش کشته شده بود روی تخت‌خواب پیدا کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 13
کد خبر: ۱۲۹۴۳۳

به گزارش راهبرد معاصر ساعت ۳۰ دقیقه بامداد سه‌شنبه ۲۳ فروردین مأموران کلانتری ۱۴۷ گلبرگ در تماس با بازپرس از کشف جسد مرد ۲۸ ساله‌ای در خانه‌اش خبر دادند.

دقایقی بعد از این گزارش، بازپرس کشیک قتل پایتخت و تیم بررسی صحنه جرم راهی طبقه اول خانه‌ای در تهرانپارس شده و جسد مرد ورزشکار را که بر اثر اصابت جسمی سخت به سرش کشته شده بود روی تخت‌خواب پیدا کردند.

بررسی‌های اولیه حکایت از آن داشت که مقتول به‌نام امید حاتمی، قهرمان پرورش اندام و مربی بوده و چندین مقام قهرمانی از جمله قهرمانی آسیا را در کارنامه حرفه‌ای خود داشته است. امید حدود یک سال قبل این آپارتمان را اجاره کرده و به تنهایی در آن زندگی می‌کرد. آپارتمانی که هم محل سکونتش بوده و هم آنجا را به دفتر کارش تبدیل کرده بود. در محل مقدار زیادی مواد پروتئینی و داروهای بدنسازی پیدا شد که نشان می‌داد وی به ورزشکارانی که قصد شرکت در مسابقات ورزشی را داشتند، مشاوره‌های تغذیه‌ای و ورزشی ارائه می‌کرده است.

بررسی‌های اولیه نشان می‌داد که وی بر اثر اصابت جسم سنگینی به سرش مصدوم شده و از آنجا که آثار و لکه‌های خون در سالن پذیرایی نیز دیده می‌شد، این احتمال مطرح شد که امید بعد از مصدوم شدن قصد خروج از خانه را داشته اما از آنجا که در آپارتمان از بیرون قفل شده بود موفق به خروج نشده و به اتاق برگشته و روی تخت جان باخته است. این در حالی بود که طبق معاینات صورت گرفته از سوی متخصصان پزشکی قانونی زمان [تخمینی] مرگ حدود ساعت ۴ بعد از ظهر روز دوشنبه بوده است.

در بازرسی از خانه، هیچ وسیله‌ای به سرقت نرفته بود و این مسأله نشان می‌داد که علت درگیری سرقت نبوده است. با توجه به اینکه در خروجی قفل بوده و آثار تخریب نیز به چشم نمی‌خورد احتمال جنایت از سوی فردی آشنا مطرح شد.

برادر امید که موضوع را به پلیس خبر داده بود، گفت: ساعت ۲ بعد از ظهر با برادرم تماس گرفتم اما پاسخ نداد. با این تصور که برادرم میهمان دارد و سرش شلوغ است، منتظر ماندم و دوباره شب با او تماس گرفتم. اما باز هم او جواب نداد و نگران امید شدم. به همین دلیل تصمیم گرفتم که به خانه او بروم، اما او در را باز نکرد. از شدت نگرانی تصمیم گرفتم وارد خانه شوم و از آنجا که در قفل بود به کمک کلیدساز وارد شده و با جسد برادرم مواجه شدم.

جسد به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی پایتخت به پزشکی قانونی منتقل شد. همچنین بازپرس جنایی دستور بازبینی دوربین‌های مداربسته و تحقیقات برای شناسایی عامل جنایت را صادر کرد./ روزنامه ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار