قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

انهدام باند ۱۳ نفره فساد و فحشا در یاسوج

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: باند ۱۳ نفره فساد و فحشا در یاسوج شناسایی و متلاشی شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 14
کد خبر: ۱۲۹۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، حمید نادریان با اعلام این خبر، گفت: با وصول خبر مردمی به سامانه "سامد ک. ب " و تلاش‌های پرسنل خدوم پلیس اطلاعات و امنیت اخلاقی فرماندهی انتظامی استان، ساختمان محل فساد و فحشا که به نحو سازماندهی شده فعالیت می‌کردند، شناسایی و با صدور دستورات قضایی از سوی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، تحت رصد اطلاعاتی قرار گرفته و طی یک عملیات ضربتی، تمامی متهمین که شامل چند گروه مختلط در چندین واحد آپارتمانی بودند، دستگیر شدند.

انهدام باند ۱۳ نفره فساد و فحشا در یاسوج


نادریان با اظهار تأسف از اینکه برخی دستگیرشدگان دارای شرایط خانوادگی خاصی هستند، اظهار کرد: به موجب شرع مقدس و قانون اینگونه افعال حرام و دارای مجازات تعزیری مشخص می‌باشد و لازم به ذکر است که عنوان اتهامی این افراد تشکیل خانه فساد و تلاش جهت ترویج فساد می‌باشد و در این زمینه قانون‌گذار مجازات سنگین تا ۱۰ سال حبس را مقرر کرده و نیز با کسانی که با انگیزه مجرمانه اقدام به تشکیل چنین خانه‌های فساد می‌نمایند و اماکنی را بصورت روزانه یا ساعتی اجاره می‌دهند و وجوه نامشروع از این راه کسب می‌نمایند، برخورد شدید می‌نماید.

انهدام باند ۱۳ نفره فساد و فحشا در یاسوج
معاون دادستان عمومی و انقلاب یاسوج در پایان ضمن توصیه خانواده‌ها نسبت به نظارت بر فرزندان خود بیان کرد: شایسته است خانواده‌ها نظارت و دقت بیشتری را بر فرزندان خود نمایند، تا در دام شیادان فضای مجازی و کسانی که به ادعای آشنایی و یا کسب درآمد و غیره، ارتباط برقرار می‌نمایند، گرفتار نشوند و حیثیت خانوادگی آنان هتک حرمت نشود.

به گزارش روابط عمومی دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد، تعداد افراد دستگیر شده در این خصوص ۱۳ نفر بوده که همگی بازداشت شدند و با دستور قاطعانه سیدعلی ملک حسینی دادستان محترم مرکز استان ساختمان مورد نظر تا اطلاع ثانوی پلمب شد.

شهروندان گرامی استان کهگیلویه و بویراحمد می‌توانند از طریق خط ارتباطی سامد کهگیلویه و بویراحمد با شماره ۰۹۱۷۲۱۰۹۷۷۳ گزارشات و مطالب خود را جهت بررسی از طریق پیام رسان‌های مطرح بصورت محرمانه ارسال نمایند.

انهدام باند ۱۳ نفره فساد و فحشا در یاسوج

انهدام باند ۱۳ نفره فساد و فحشا در یاسوج

 

انهدام باند ۱۳ نفره فساد و فحشا در یاسوج

 

/ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار