نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

ممنوعیت فعالیت رستوران‌ ها از سحر تا افطار

ممنوعیت فعالیت رستوران‌ ها از سحر تا افطار رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها، آبمیوه و بستنی‌فروشی‌ها و اصناف مرتبط با پذیرایی عمومی مجاز به فعالیت از سحر تا افطار نبوده و در صورت مشاهده برابر قانون برخورد خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۷۵۰

 به گزارش راهبرد معاصر پلیس نظارت بر اماکن عمومی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تبریک سالروز میلاد با سعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)، آرزوی قبولی طاعات و عبادات در شـب‌های پر فضیلت قدر و تشکر و قدردانی ازمردم مؤمن و روزه‌دار که با پایبندی به احکام شرع مقدس و قوانین، یاریگر خدمتگزاران خود در انتظامی کشور هستند، نحوه فعالیت مراکز اقامتی و پذیرایی بین راهی و اغذیه‌فروشی‌ها را در ایام ماه‌ مبارک رمضان تشریح کرد. 

در این اطلاعیه آمده است:  طبق اصل هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر وظیفه‌ای همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت است برهمین اساس از عموم مردم عزیز و دین‌دار برای تعظیم و تکریم شعائر اسلامی دعوت به همکاری در این ماه مبارک می‌شود. 

مراکز اقامتی و پذیرایی بین‌راهی، پایانه‌ مسافربری، فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های راه آهن و بیمارستان‌ها به منظور ارائه خدمات به مسافران و افرادی که دارای عذر شرعی هستند، با رعایت موازین شرعی و حفظ شئون اسلامی، در صورت اخذ مجوز ویژه ماه مبارک رمضان می‌توانند فعالیت کنند. 

رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها، چایخانه‌ها، آبمیوه و بستنی‌فروشی‌ها و اصناف مرتبط با پذیرایی عمومی مجاز به فعالیت از سحر تا افطار نبوده و در صورت مشاهده برابر قانون برخورد، واحد مربوطه پلمب و به مراجع قضائی معرفی خواهند شد. 

روزه‌خواری در ملاء‌عام و تظاهر به آن از مصادیق فعل حرام بوده و طبق ماده 638 قانون مجازات اسلامی، مشمول مجازات می‌شود بنابراین تظاهر به روزه‌خواری جرم مشهود تلقی شده و با مرتکبین برابر قانون برخورد خواهد شد.  /تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار