وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

کشور به سوی جوانی جمعیت حرکت خواهد کرد؟!

کشور به سوی جوانی جمعیت حرکت خواهد کرد؟! سرپرست مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور گفت: به دلیل فرصت­ سوزی­ها و شیب پیر شدن جمعیت کشور، وقت برای جبران اندک است؛ ستاد ملی جمعیت در زمانی اندک باید دستگاه­ ها را به حرکت واداشته و در راستای تحقق سیاست ­های کلی جمعیت و قانونی جوانی جمعیت هم­ راستا سازد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 21
کد خبر: ۱۳۰۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  تاکنون یکی از مهم ­ترین مشکلات مسأله جمعیت، فقدان متولی بوده است؛ خوشبختانه با تصویب قانون جوانی جمعیت و انتخاب دبیر ستاد ملی جمعیت، این مانع ساختاری برطرف شد.

 

ضمن تبریک به جناب آقای دکتر فروتن، باید گفت وی رسالتی سنگین برعهده دارد؛ نهادها و دستگاه ­های مرتبط با جمعیت، سالهاست که با اندیشه، مقررات و به طورکلی تنظیمات متفاوتی حرکت کرده ­اند و اقدامات انجام نشده حداقل سه دهه گذشته انباشت شده است.

 

از سوی دیگر به دلیل این فرصت­ سوزی­ها و شیب پیر شدن کشور، وقت برای جبران اندک است؛ ستاد ملی جمعیت در زمانی اندک باید دستگاه­ ها را به حرکت واداشته و در راستای تحقق سیاست ­های کلی جمعیت و قانونی جوانی جمعیت هم­ راستا سازد.

 

با این حال، طی سال­های گذشته تعدادی از کنشگران جمعیت، به ویژه جوانان، به طور خودجوش فعالیت­هایی را انجام داده­اند که هر چند با مطلوب فاصله دارد اما در قیاس با گذشته، امیدوارکننده است و می­تواند ظرفیت خوبی برای کمک به ستاد باشد.

 

ان شاء الله ستاد ملی جمعیت بتواند با استعانت از خدای متعال و با استفاده از همه ظرفیت­های موجود مسیر کشور به­سوی جوان سازی را باز نماید./دکتر مسعود عالمی نیسی، سرپرست مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار