علت دود مشاهده‌شده در شرق تهران چه بود؟ جزییات تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵` ترکیب هیئت‌رئیسه دو کمیسیون مهم مجلس مشخص شد؛ شهریاری و رضایی‌کوچی برای سومین سال در رأس ماندند انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند

رئیس جمهور با انبوهی از بدهی دولت روحانی کار خود را شروع کرده است

رئیس جمهور با انبوهی از بدهی دولت روحانی کار خود را شروع کرده است نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: دولت آقای رئیسی با حجم انبوهی از قرض‌ها و بدهی‌های به جا مانده از دولت آقای روحانی کار را شروع کرده اما با همه اینها نمی‌خواهد ذهن مردم را دچار تشویش و نگرانی کند و در فضایی آرام کارها را به پیش می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 22
کد خبر: ۱۳۰۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت آقای رئیسی با حجم بالایی از قرض و بدهی به ارث مانده از دولت آقای روحانی کار اداره مملکت را‌‌‌‌‌‌‌‌ آغاز کرده است.

وی افزود: واقعیت این است که آقای رئیسی بنای کارش بر این است تا به دور از هر گونه ایجاد تشویق و نگرانی برای مردم و متلاطم سازی فضای جامعه کارها را‌‌‌‌‌‌‌‌ به پیش ببرد و بنایش بر ایجاد فضایی آرام در کشور است.

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: منابع مالی بلوکه‌شده ما در خارج از کشور که در دولت قبل وصول نشد در دولت جدید پیگیری‌های جدی برای آزادسازی این منابع انجام شده و در حال انجام است، اما واقعیت این است که در کنار این منابع، دولت بدهی‌های سنگین بجا مانده از دولت قبل را‌‌‌‌‌‌‌‌ هم دارد.

پژمانفر خاطرنشان کرد: طبق اخبار و اطلاعات منتشرشده دولت آقای رئیسی ماهانه 10 هزار میلیارد تومان بابت پرداخت بدهی و سود اوراق فروخته شده در دولت آقای روحانی پرداخت می‌کند، مضافا اینکه دولت آقای روحانی معادل ریالی دارایی‌های بلوکه‌شده ما در خارج اسکناس چاپ کرده و خرج کرده است.

وی افزود:‌ اینها مواردی است که باید در کنار آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده و افزایش درآمدهای نفتی کشور ملاحظه و برای مردم بازگو شود تا مردم در جریان واقعیات موجود قرار گیرند.

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: نکته مهمی که در اینجا قابل ذکر این است که منابع آزادسازی شده باید در حوزه توسعه زیرساخت‌های کشور به مصرف برسد تا ما به جایی برسیم که همانطور که آقای رئیسی عنوان کردند حربه تحریم دشمن نتواند به ما تأثیر بگذارد.

کلمات کلیدی: نصرالله پژمانفر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار