آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد بازداشت معاون شهردار کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان هشدار وزارت بهداشت: دانش‌آموزان بیمار فردا چهارشنبه به مدرسه نروند ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده تهران نهمین شهر آلوده جهان شد بارش باران و برف در ارتفاعات پایتخت؛ هوا سه درجه سرد می‌شود حذف اخذ عوارض شهری از تاکسی‌های اینترنتی ابلاغ شد سازمان هواپیمایی: پروازی که منجر به سانحه برای رضا امیرخانی شد غیرمجاز بوده و خلبان آن گواهینامه معتبر نداشته  کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ مدارس استان سمنان چهارشنبه تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی مدارس قم فردا چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل شد تهران چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل است؟ مترو و اتوبوس در این روز برای زنان تهرانی رایگان شد وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد

نتیجه آزمایش برنج‌های تقلبی شهروند

زهرا نژادبهرام در حاشیه جلسه علنی روز یکشنبه شورای شهر تهران با اشاره به جزئیات هم‌اندیشی صبح امروز اعضای شورای شهر اظهار داشت: در جلسه امروز در خصوص احکام کمیسیون ماده ۱۰۰ مواردی مطرح شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 09
کد خبر: ۱۳۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران گفت: نتیجه بررسی برنج‌های فروشگاه شهروند در جلسه هم‌اندیشی شورا مطرح و مشخص شد ۷۰ درصد این برنج‌ها، برنج هاشمی بوده است.

 

زهرا نژادبهرام در حاشیه جلسه علنی روز یکشنبه شورای شهر تهران با اشاره به جزئیات هم‌اندیشی صبح امروز اعضای شورای شهر اظهار داشت: در جلسه امروز در خصوص احکام کمیسیون ماده ۱۰۰ مواردی مطرح شد.


وی با اشاره به موضوع بررسی برنج‌های شرکت شهروند گفت: گزارش آزمایشگاه در این جلسه اعلام شد و مشخص شد ۷۰ درصد برنج‌ها، هاشمی و ۳۰ درصد باقی نیز برنج درجه ۲ و ۳ ایرانی بوده است.

 

نژادبهرام در پاسخ به این پرسش که خسارت ناشی از حراج این برنج‌ها را چه کسی جبران می‌کند، افزود: صاحب برنج‌ها، شرکت شهروند نبوده، بلکه رویه فروشگاه شهروند به این شکل است که کالاهایی را برای عرضه در فروشگاه قرار داده و درصدی از سود فروش را برمی‌دارد. قرار است به زودی در این خصوص اطلاعیه‌ای صادر شد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار