عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

نباید از سرعت تحولات منطقه ای عقب بمانیم

رئیس کمیته سیاسی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: مسائل بین المللی و سرعت تحولات پنجاه سال گذشته کم نظیر بوده و ما باید متوجه مسائل باشیم که در این سرعت تغییرات عقب نمانیم.»
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 27
کد خبر: ۱۳۱۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر جلسه عمومی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در دفتر جمعیت با حضور دبیرکل و اعضا شورای مرکزی، شورای مشورتی برگزار شد.

در ابتدا جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم حبیب‌الله بوربور دبیرکل جمعیت در راستای بررسی سند تحول از تشکیل کارگروه‌های سه گانه و بررسی سند در جلسات کارشناسی در فضای مجازی خبر داد و اعلام کرد: «نظرات کارشناسی کمیته سیاسی،کمیته آموزشی، حقوقی، فرهنگی و کمیته اقتصادی در حال جمع آوری و بازخوانی است که در آینده نزدیک نظرات اصلاحی سند تحول بنیادین دولت و پیشنهادات و راهکارهای اجرایی به صورت مکتوب ارائه خواهد شد».

در ادامه بوربور افزود: «برنامه بعدی جمعیت مسئله مهاجرت افغان‌ها به ایران و بررسی فرصت ها و تهدید ها و آثار آن توسط کارگروهی در جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی مطالعه خواهد شد و نتایج آن نیز به دولت محترم ارائه می‌شود.»

در ادامه جلسه، منصوری عضو شورای مرکزی و رئیس کمیته سیاسی بیان داشتند:« نظرات مربوطه جمع آوری شده و در حال ویرایش نهایی می باشد‌.»

جواد منصوری افزود: «مسائل بین المللی و سرعت تحولات که در چهل، پنجاه سال گذشته کم نظیر بوده است و در سطح منطقه غرب و جنوب آسیا هیچگاه به این سرعت تحولات نداشتیم که ما باید متوجه مسائل باشیم که  در این سرعت تغییرات عقب نمانیم.»

رئیس کمیته سیاسی و عضو شورای مرکزی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی افزود: « تهاجم شبکه های مختلف کوچکترین مساله داخلی را بزرگ می کنند ودر فضای مجازی پخش می کنند. اتفاقات ناخواسته محصول تصمیم گیری نسنجیده و ناپخته است و باید آینده پژوهی داشته باشیم که در شرایط خاص اینچنینی غافلگیر نشویم .»

در این جلسه پیشنهاد شد که اتاق فکر جهت رصد شرایط جامعه تشکیل شود.

گفتنی است در ادامه جلسات اعضا به بیان نقطه نظرات در ارتباط با مسائل داخلی و تحولات منطقه ای و اوضاع بین المللی پرداختند.

کلمات کلیدی: تحولات منطقه ای
ارسال نظر