وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

نباید از سرعت تحولات منطقه ای عقب بمانیم

نباید از سرعت تحولات منطقه ای عقب بمانیم رئیس کمیته سیاسی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: مسائل بین المللی و سرعت تحولات پنجاه سال گذشته کم نظیر بوده و ما باید متوجه مسائل باشیم که در این سرعت تغییرات عقب نمانیم.»
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 27
کد خبر: ۱۳۱۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر جلسه عمومی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در دفتر جمعیت با حضور دبیرکل و اعضا شورای مرکزی، شورای مشورتی برگزار شد.

در ابتدا جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم حبیب‌الله بوربور دبیرکل جمعیت در راستای بررسی سند تحول از تشکیل کارگروه‌های سه گانه و بررسی سند در جلسات کارشناسی در فضای مجازی خبر داد و اعلام کرد: «نظرات کارشناسی کمیته سیاسی،کمیته آموزشی، حقوقی، فرهنگی و کمیته اقتصادی در حال جمع آوری و بازخوانی است که در آینده نزدیک نظرات اصلاحی سند تحول بنیادین دولت و پیشنهادات و راهکارهای اجرایی به صورت مکتوب ارائه خواهد شد».

در ادامه بوربور افزود: «برنامه بعدی جمعیت مسئله مهاجرت افغان‌ها به ایران و بررسی فرصت ها و تهدید ها و آثار آن توسط کارگروهی در جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی مطالعه خواهد شد و نتایج آن نیز به دولت محترم ارائه می‌شود.»

در ادامه جلسه، منصوری عضو شورای مرکزی و رئیس کمیته سیاسی بیان داشتند:« نظرات مربوطه جمع آوری شده و در حال ویرایش نهایی می باشد‌.»

جواد منصوری افزود: «مسائل بین المللی و سرعت تحولات که در چهل، پنجاه سال گذشته کم نظیر بوده است و در سطح منطقه غرب و جنوب آسیا هیچگاه به این سرعت تحولات نداشتیم که ما باید متوجه مسائل باشیم که  در این سرعت تغییرات عقب نمانیم.»

رئیس کمیته سیاسی و عضو شورای مرکزی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی افزود: « تهاجم شبکه های مختلف کوچکترین مساله داخلی را بزرگ می کنند ودر فضای مجازی پخش می کنند. اتفاقات ناخواسته محصول تصمیم گیری نسنجیده و ناپخته است و باید آینده پژوهی داشته باشیم که در شرایط خاص اینچنینی غافلگیر نشویم .»

در این جلسه پیشنهاد شد که اتاق فکر جهت رصد شرایط جامعه تشکیل شود.

گفتنی است در ادامه جلسات اعضا به بیان نقطه نظرات در ارتباط با مسائل داخلی و تحولات منطقه ای و اوضاع بین المللی پرداختند.

کلمات کلیدی: تحولات منطقه ای
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار