عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران

رهبر انصارالله یمن: کسانی که به عادی سازی با اسرائیل می‌پردازند پشیمان خواهند شد

رهبر انصارالله یمن: کسانی که به عادی سازی با اسرائیل می‌پردازند پشیمان خواهند شد رهبر جنبش انصارالله یمن شامگاه جمعه در سخنرانی گفت کسانی که به سرعت به دنبال عادی سازی روابط با رژیم موقت صهیونیستی هستند، پشیمان شده و بازنده خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 30
کد خبر: ۱۳۱۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن شامگاه جمعه گفت کسانی که به سرعت به دنبال عادی سازی روابط با دشمن اسرائیلی هستند، پشیمان خواهند شد و بازنده خواهند بود.

وی که به مناسبت بیست و هفتمین شب ماه مبارک رمضان صحبت می‌کرد، افزود: «شاهد ثمره مثبت اقدام صحیح در مقابله با دشمنان همانطور که در فلسطین، لبنان و یمن بوده، هستیم».

رهبر جنبش انصارالله یمن اضافه کرد: «بزرگداشت روز جهانی قدس در سطح گسترده در جهان اسلام، موضوعی بسیار مهم است».

سید عبدالملک الحوثی گفت: «کسانی که به همپیمانی با دشمن اسرائیلی می‌پردازند در برابر اصول آشکاری، در حل پسرفت هستند».

«محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله روز جمعه رژیم موقت صهیونیستی را تهدید کرد که دست از اقدام علیه قدس بردارد.

او به شبکه المیادین گفت که اگر بیت‌المقدس با تهدید موجودیتی مواجه شود، یک جنگ منطقه فراگیر در پیش خواهد بود و در آن صورت رژیم صهیونیستی و کشور‌های سازشگر بی تردید زیان خواهند دید و بازنده هستند.

البخیتی افزود: «موشک‌ها و پهپاد‌ها توانسته‌اند موازنه قوا و برنامه‌های نظامی را تغییر داده و معادله جدیدی را رقم بزنند.»

این عضو ارشد جنبش انصارالله، با بیان اینگه مسأله قدس، معیار و مقیاس کرامت امت اسلامی است، تأکید کرد: «موضوع قدس، مسأله اول مردم یمن به شمار می‌شود و ما از این‌جا در صنعاء به مردم فلسطین می‌گوییم که هرگز شما را تنها نگذاشته و مسأله آزادی فلسطین، مسأله اصلی ماست.»/فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار