سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست

پاسخ وزیر علوم به سوال ۳ نماینده در کمیسیون آموزش

پاسخ وزیر علوم به سوال ۳ نماینده در کمیسیون آموزش سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس از پاسخگویی وزیر علوم به سئوالات ۳ نماینده در نشست این کمیسیون خبر داد و گفت: مقرر شد در زمان بندی توافق شده در کمیسیون وزارت علوم پیگیری‌های لازم نسبت به دغدغه نمایندگان را داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 30
کد خبر: ۱۳۱۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر رضا حاجی پور سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات نشست امروز (شنبه 10 اردیبهشت) این کمیسیون اظهار داشت: نشست امروز با حضور زلفی‌گل، وزیر علوم برگزار و به طرح سوالات نمایندگان از وی اختصاص داشت.

وی افزود: سوال نخست مطرح شده در نشست امروز در خصوص گزارش کمیسیون اصل 90 مجلس درباره بورسیه‌ها بود که وزارت علوم چه اقداماتی برای رفع مشکل آنان انجام داده است. این سوال توسط هادی بیگی‌نژاد نماینده مردم ملایر مطرح و نهایتا مقرر شد پس از برگزاری جلسه‌ای و ارائه مستندات، نماینده سوال کننده در خصوص قانع شدن یا نشدن خود اعلام نظر کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش تصریح کرد: سوال بعدی توسط جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد مطرح شد که درباره این بود که چرا وزارت علوم و شخص وزیر نسبت به انجام قول‌ها و صورتجلسات خود در رابطه با تحویل ساختمان دانشگاه پیام نور شهر کوکتپه مهاباد به دانشگاه فنی و حرفه‌ای و راه‌اندازی آن اقدام نمی‌کند. پس از توضیحات وزیر مقرر شد دو ماه فرصت وزارت علوم داده شود تا نسبت به تأمین اعتبار برای این پروژه اقدام کند. محمودزاده همچنین سوال دیگری داشت که از پاسخ‌های وزیر در رابطه با آن سوال قانع شد.

حاجی پور گفت: در نشست امروز سوال دیگری از جانب سید سلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه مطرح شد که این سوال در خصوص این بود که چرا در اجرای طرح همسان‌سازی هیأت علمی دانشگاه‌های وزارت علوم اقدام اجرایی کامل و جامع صورت نمی‌گیرد، همچنین چرا در افزایش اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و توسعه دانشکده‌ها در حوزه انتخابیه ارومیه اقدامات لازم انجام نمی‌شود.

وی افزود: وزیر علوم نیز در پاسخ به این سوال تأکید داشت که مجلس در اختصاص اعتبارات به وزارت علوم برای اجرای کامل همسان سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و همچنین توسعه دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها کمک کند تا این اقدامات به درستی صورت گیرد.

سخنگوی کمیسیون آموزش اظهار داشت: در نشست امروز نمایندگان دیگری نیز از وزیر علوم سوال داشتند اما طرح سوالات آنها به جلسات بعدی موکول شد.

کلمات کلیدی: کمیسیون آموزش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار