سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

زمان تصویب افزایش حقوق بازنشستگان اردیبهشت ۱۴۰۱

مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی می‌گویند: باید مستمری افزایش یافته به اضافه مابه‌التفاوت ماه اول به موقع واریز شود تا بازنشستگان از نگرانی نجات یابند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 01
کد خبر: ۱۳۱۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، افزایش مستمری بازنشستگان، توسط سازمان تامین اجتماعی مصوب و برای تصویب نهایی و ابلاغ به هیات دولت ارسال شده است.

بازنشستگان کارگری با اشاره به اظهارات وزیر کار به مناسبت هفته کارگر می‌گویند: وزیر وعده داده به احتمال زیاد، افزایش حقوق تا پایان اردیبهشت ابلاغ و اجرایی می‌شود؛ از هیات دولت انتظار داریم، مساله تصویب افزایش مستمری بازنشستگان کارگری را در اولویت کار‌های خود قرار دهند؛ دولت در همین یکی دو هفته، مصوبه سازمان تامین اجتماعی را در دستور کار قرار داده و برای اجرا ابلاغ کند.

مروتی (بازنشسته کارگری) در این رابطه می‌گوید: دولت باید برای طی شدن مراحل اداری کار، تعجیل کند؛ بعد از بیستم اردیبهشت، پرداخت مستمری بازنشستگان کارگری براساس حروف الفبا آغاز می‌شود؛ بنابراین بهتر است قبل بیستم اردیبهشت افزایش مستمری در هیات دولت به تصویب و ابلاغ شود.

به گفته وی، اگر کار بیش از بیستم به درازا بکشد، پرداخت به موقع مستمری و افزایش‌های سال جدید به تاخیر می‌کشد؛ باید مستمری افزایش یافته به اضافه مابه‌التفاوت ماه اول به موقع واریز شود تا بازنشستگان از نگرانی نجات یابند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر