تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم

صنعت خودروسازی کشور ناکارآمد است

نماینده پیران‌شهر در مجلس گفت: صنعت خودرو سازی کشور با محصولات بی کیفیتی که تولید می کند به هیچ وجه پاسخگوی سلیقه و نیازهای مشتریان داخلی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 01
کد خبر: ۱۳۱۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر کمال حسین‌پور نماینده پیران‌شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح جمعی از نمایندگان مجلس مبنی بر اجرای ماده 234 آیین‌نامه داخلی مجلس برای شکایت  از سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت معدن و تجارت به قوه قضائیه درباره بازار خودرو ، اظهار کرد:صنعت خودروسازی کشور ناکارآمد است. این صنعت گرفتار سوءمدیریت نیز شده به طوری که لایه های سوء مدیریت در این صنعت رسوب کرده است.

وی افزود:صنعت خودرو سازی کشور با محصولات بی کیفیتی که تولید می کند به هیچ وجه پاسخگوی سلیقه و نیازهای مشتریان داخلی نیست. مدیران صنعت خودرو سازی کشور به پیگیری و تذکرات، دلسوزان کشور هم توجهی ندارند، روند هم به گونه‌ای نیست که این عقب ماندگی که در وجود خودروسازان و محصولات آنان نهادینه شده، جبران شود.

نماینده پیران‌شهر در مجلس با بیان اینکه محصولات دو شرکت بزرگ خودرو سازی همان پراید و پیکان است که به اسامی مختلف به مشتریان قالب می شود، ادامه داد:این صنعت برای آینده هم طرح و برنامه‌ای ندارد. در این صنعت، به جوانان مستعدی که توان ساخت و پرتاب ماهواره را دارند هم میدان داده نمی شود.

حسین‌پور اظهار کرد:هر روز بدون آنکه کیفیت خودرو تغییری یابد و بدون ملاحظه توان و قدرت خرید مردم، قیمت ها را بالا می برند. خودرو سازان کشور هم انحصار طلب هستند و هم زورگو. میزان مرگ و میر ناشی از سوانح رانندگی خود گویای همه چیز است. این صنعت با راهبردهای کلان صنعت خودروسازی کشور هم بیگانه است و روند موجود، حتما کشور را با چالش‌های متعددی روبرو خواهد ساخت. لذا تقاضای اعمال ماده 234 قانون آیین نامه داخلی مجلس را به هیات رئیسه مجلس ارائه دادیم.

وی اضافه کرد:خودرو سازان هم شئونات قانون را رعایت نکرده و نمی کنند و هم قانون را نقض کرده و از اجرای آن استنکاف کرده و یا به صورت ناقص آن را اجرا می کنند.

نماینده پیران‌شهر در مجلس ، گفت:قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو، سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در افق 1404، اصول متعددی از قانون اساسی و قوانین پنج ساله توسعه جمهوری اسلامی ایران، توسط خودروسازان نقض و نادیده گرفته شده است.

حسین‌پور اظهار کرد:لذا مدیران میانی و ارشد صنعت خودرو سازی و عاملان قبلی و فعلی وضعیت بسیار نابسامان موجود باید بعد از سیر قانونی و ارایه گزارش کمیسیون به صحن علنی به قوه قضاییه معرفی شوند.

وی با تاکید بر اینکه درخواست اعمال ماده 234 قانون آیین نامه داخلی مجلس محورهایی هم دارد، گفت:صورت های مالی شرکت های خودرو سازی شفاف نیست، خودروسازان به جای رسیدگی به وظایف خود به بنگاه داری مشغولند. تعارض منافع در تصمیم گیری و تصمیم سازی در صنعت خودرو بیداد می کند.

نماینده پیران‌شهر در مجلس در پایان ، تصریح کرد: استانداردهای صنعت خودرو توسعه نیافته است و نیروهای انسانی غیرمتخصص و مازاد به شرکت‌های خودروسازی تحمیل شده است.

ارسال نظر