کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

درخواست مهم مهدوی کیا از فدراسیون فوتبال

مهدی مهدوی کیا می‌خواهد بعد از پایان بازی‌های هفته بیست و هشتم لیگ برتر که ۲۹ اردیبهشت خواهد بود، بازیکنان تیم ملی امید را در اختیار بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۱۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، اولین بازی تیم ملی امید در بازی‌های قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا در تاشکند ۱۱ خرداد برابر قطر خواهد بود و به همین خاطر مهدی مهدوی کیا با برپایی اردوی آماده‌سازی تیم در دوحه پیش از حضور در تاشکند مخالفت کرد. حال قرار است تیم امید پیش از حضور در تاشکند اردوی کوتاه مدت در یکی از کشور‌های خارجی داشته باشد و بعد از برگزاری یکی دو بازی دوستانه راهی تاشکند شده و برای بازی با قطر آماده شود.

 

تیم ملی امید که فروردین ماه در دو مقطع اردوی تدارکاتی برپا کرد و سه بازی دوستانه با تیم‌های نساجی – پرسپولیس و گل گهر انجام داد، در اردیبهشت ماه برنامه‌ای نخواهد داشت. این برنامه‌ریزی جهت همکاری تیم ملی امید با باشگاه‌ها برای در اختیار داشتن بازیکنان است، اما مهدی مهدوی کیا انتظار دارد بعد از پایان بازی‌های هفته بیست و هشتم، بازیکنان تیم ملی امید را در اختیار بگیرد و تیم را تا پیش از بازی با قطر به اردوی شبانه‌روزی ببرد. هنوز زمان برپایی دقیق اردوی تیم ملی امید و اینکه با کدام کشور بازی دوستانه انجام می‌دهد، مشخص نشده است.


تیم ملی امید با بازیکنان زیر ۲۱ سال در مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا در تاشکند حاضر می‌شود تا این بازیکنان برای حضور در دوره بعدی بازی‌ها که ورودی المپیک خواهد بود، آماده شوند. به تازگی محمد محمدی، سرپرست تیم ملی امید از سمت خود استعفا داده و با آن هم موافقت شده است، قرار است در روز‌های آتی سرپرست جدید تیم ملی امید معرفی شود.

 

برنامه بازی‌های تیم امید در مرحله گروهی از این قرار است:

چهارشنبه ۱۱ خرداد
۱۶:۳۰ ایران – قطر (ورزشگاه بنیادکار تاشکند)
۱۸:۳۰ ازبکستان - ترکمنستان (ورزشگاه مرکزی پاختاکور تاشکند)
شنبه ۱۴ خرداد
۱۶:۳۰ ترکمنستان – ایران (ورزشگاه بنیادکار تاشکند)
۱۸:۳۰ قطر – ازبکستان (ورزشگاه مرکزی پاختاکور تاشکند)
سه‌شنبه ۱۷ خرداد
۲۰:۳۰ قطر – ترکمنستان (ورزشگاه بنیادکار تاشکند)
۲۰:۳۰ ایران – ازبکستان (ورزشگاه مرکزی قارشی)

دیدار‌های سوم همه تیم‌ها در روز پایانی مرحله گروهی به صورت همزمان برگزار می‌شود./ورزش سه

ارسال نظر