دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند

آمار کرونا در ایران امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱

آمار کرونا در ایران امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ از دیروز تا امروز ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 03
کد خبر: ۱۳۲۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۱۰۱ نفر از آنها بستری شدند که در مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۳ هزار و ۵۷۶ نفر رسید.

 

در حال حاضر ۱۰۶۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند و خوشبختانه در مجنوع تا کنون ۶ میلیون ۹۹۲ هزار و یک نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

 

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۱۳۱ نفر رسید.

 

تاکنون ۵۱ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۶۴۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. همچنین تا کنون ۶۴ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۳۰۷ نفر دُز اول، ۵۷ میلیون و ۵۷۶ هزار و ۴۵۳ نفر دُز دوم و ۲۷ میلیون و ۸۰ هزار و ۸۴۸ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۷ هزار و ۶۰۸ دُز رسید.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار