سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

آمار کرونا در ایران امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱

از دیروز تا امروز ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 03
کد خبر: ۱۳۲۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۱۰۱ نفر از آنها بستری شدند که در مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۳ هزار و ۵۷۶ نفر رسید.

 

در حال حاضر ۱۰۶۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند و خوشبختانه در مجنوع تا کنون ۶ میلیون ۹۹۲ هزار و یک نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

 

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۱۳۱ نفر رسید.

 

تاکنون ۵۱ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۶۴۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. همچنین تا کنون ۶۴ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۳۰۷ نفر دُز اول، ۵۷ میلیون و ۵۷۶ هزار و ۴۵۳ نفر دُز دوم و ۲۷ میلیون و ۸۰ هزار و ۸۴۸ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۷ هزار و ۶۰۸ دُز رسید.

ارسال نظر