نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

آمار کرونا در ایران امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱

آمار کرونا در ایران امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ از دیروز تا امروز ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 03
کد خبر: ۱۳۲۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۱۰۱ نفر از آنها بستری شدند که در مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۳ هزار و ۵۷۶ نفر رسید.

 

در حال حاضر ۱۰۶۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند و خوشبختانه در مجنوع تا کنون ۶ میلیون ۹۹۲ هزار و یک نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

 

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۱۳۱ نفر رسید.

 

تاکنون ۵۱ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۶۴۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. همچنین تا کنون ۶۴ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۳۰۷ نفر دُز اول، ۵۷ میلیون و ۵۷۶ هزار و ۴۵۳ نفر دُز دوم و ۲۷ میلیون و ۸۰ هزار و ۸۴۸ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۷ هزار و ۶۰۸ دُز رسید.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار