لغو زوج و فرد از درب منازل در تهران؛ تصمیم اضطراری پلیس راهور بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود تکذیب اجرای طرح زوج و فرد در تهران از در منازل در شرایط عادی این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند آخرین وضعیت ترافیکی کشور/ چند محور مسدود شد تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟ علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم حالت بزرگسال «چت‌جی‌پی‌تی» در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان

پلیس: جریمه سگ‌گردانی در خودرو، از هزینه غذای سگ کمتر است

رئیس پلیس راهور پایتخت درباره برخورد با سگ گردانی در خودرو گفت: پلیس با توجه به مشاهدات میدانی عمل کرده و برخورد می‌کند، اما وقتی هزینه جریمه از قیمت غذای آن سگ بسیارکمتر است بازدارندگی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 05
کد خبر: ۱۳۲۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمدحسین حمیدی رئیس پلیس راهور پایتخت درخصوص چگونگی برخورد پلیس با سگ گردانی در خودرو اظهار داشت: نه تنها سگ گردانی اصولا حمل هرگونه حیوان در داخل خودرو ممنوع است؛ مگر اینکه حیوان داخل جعبه و در جایی امن مثل صندوق قرار بگیرد تا مزاحمتی برای راننده و سرنشینان خودرو‌های دیگر ایجاد نکند.


وی گفت: اینکه سگ گردانی بیشتر مد نظر قرار گرفته شاید فراوانی آن باشد وگرنه حمل هرگونه حیوان در داخل خودرو ممنوع است.

 

سردار حمیدی در خصوص چگونگی برخورد با رانندگانی که اقدام به سگ گردانی می‌کنند گفت: باید گفت که جریمه قانونی سگ‌گردانی کم است و اثرگذاری ندارد؛ اگرچه پلیس با توجه به مشاهدات میدانی وارد عمل شده و برخورد می‌کند، اما وقتی هزینه جریمه سگ‌گردانی از مبلغ غذای آن سگ بسیار کمتر است اقدام پلیس چه تاثیری دارد؟

 

وی افزود: جریمه ۲۰ تا ۳۰ هزار تومانی در برابر غذای چند صد هزار تومانی که برای آن حیوان تامین می‌شود بسیار اندک بوده و بالعکس فرد متخلف رغبت می‌کند که پلیس جریمه اش کند؛ این بد است، آنجا که می‌گوییم نگاه تسامح به متخلفین باعث ترویج تخلف می‌شود اینجاست!

 

رئیس پلیس راهور پایتخت به مثال دیگری در زمینه بازدارنده نبودن تخلفات با توجه به میزان جریمه اشاره و بیان داشت: در همین حوزه مشروبات الکلی، وقتی مشاهده می‌کنیم که راننده مشروب مصرف کرده و مست است و حتی در تست هم جواب مثبت می‌شود میزان جریمه۴۰۰ هزار تومان است که حتی برخی‌ها می‌گویند قیمت قوطی خالی آن مشروب بیشتر از این جریمه است! خب؛ این چه ضابطه‌ای است چه قانونی است؛ جز تساهل جز تشویق متخلف به تخلف!

 

وی افزود: مردم از پلیس می‌خواهند که برخورد کند؛ ما برخورد کردیم، اما چه اتفاقی افتاد، ۶ ماه گواهینامه فرد ضبط می‌شود که اتفاق مهمی نیست! اینجاست که ما اصرار داریم جرایم بازدارنده باشد.

 

سردار حمیدی با بیان این مطلب که هزینه جرم باید طوری باشد که بازدارندگی ایجاد کند خاطرنشان کرد: هزینه جرم باید بازدارندگی ایجاد کند نه به گونه‌ای که تشویق به جرم شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار