آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود بهره‌برداری از راه‌آهن چابهار - زاهدان در پاییز تورم جهانی ماندگار خواهد بود طلای جهانی بالای ۴۰۰۰ دلار ایستاد پارکینگ های مهران همچنان دارای ظرفیت پارک خودرو را دارند آخرین وضعیت آزادسازی و فروش سهام عدالت پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / سیگنال دلار، سرنوشت طلا را رقم می‌زند نرخ تورم سالانه از مرز ۶۰ درصد گذشت / نرخ تورم ماهانه نصف شد ریزش قیمت نفت با سیگنال مذاکرات ایران و آمریکا/ برنت به کف بیش از یک هفته اخیر رسید آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۶ مرداد ماه ۱۴۰۵/ جدول

حجم مبادلات تجاری ایران و روسیه به 4 میلیارد دلار رسید

حجم مبادلات تجاری ایران و روسیه به 4 میلیارد دلار رسید نماینده تجاری روسیه در ایران گفت: 10 سال و نیم سفیر روسیه در تهران بودم اما حجم مبادلات تجاری دو کشور هیچ گاه به رقم بی‌سابقه 4 میلیارد دلار نرسیده بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 05
کد خبر: ۱۳۲۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، رستم ژیگانشین، نماینده تجاری روسیه در ایران در گفت و گو با خبرگزاری تاس گفت: حجم مبادلات تجاری ایران و روسیه در سال 2021 به 4 میلیارد دلار رسیده است.

 

وی خاطرنشان کرد، این یک رشد بی سابقه است، 4 میلیارد دلار یک رقم بی سابقه در تجارت ما با ایران است.

 

این مقام روس تاکید کرد، من 10 سال و نیم سفیر روسیه در تهران بودم و ما هرگز به چنین رقمی نرسیده بودیم. امیدوارم ما از این ارقام عبور کنیم. به نظر می رسد، 4 میلیارد دلار، رقم بسیار زیادی است اما با ظرفیت کشورهای ما را مطابقت ندارد.

 

وی افزود، با توجه به اعمال تحریم ‌های بی ‌سابقه علیه روسیه، انگیزه بیشتری در همکاری میان دو کشور ایجاد شده است. کسب و کارهای ایرانی، تمایل زیادی برای توسعه همکاری با روسیه نشان می دهند. این (تمایل) قبل از اعمال تحریم‌ ها علیه روسیه وجود داشت، اما معتقدم که اکنون راحت‌ ترین زمان برای رسیدن به رقم های بالاتر است.

 

ژیگانشین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ایران و روسیه در چه زمینه هایی می توانند، همکاری کنند، گفت: یک محدوده وسیع و گسترده نفت و گاز، حمل و نقل، ارتباطات، فناوری اطلاعات، علم و فناوری، اقدامات بشردوستانه، مواد غذایی، کشاورزی و موارد دیگر.

 

نماینده تجاری روسیه در ایران توضیح داد، ما چند پروژه بسیار مهم با ایران داریم که تازه شروع نشده اند؛ یک پروژه، پروژه برقی ‌سازی راه ‌آهن گرمسار - اینچه برون است که از استان‌های مرکزی ایران تا مرز ایران و ترکمنستان ادامه دارد و دیگری، احداث نیروگاه حرارتی «سیریک»؛ فرض بر این است که این نیروگاه با گاز کار کند. ما پروژه های زیادی داریم و من بسیار خوش بین هستم.

 

وی با توضیح اینکه در ماه آوریل، چندین هیئت عالی رتبه از روسیه بازدید کردند، افزود، ما نیز منتظر هیئتی از روسیه در تهران هستیم. در ایران بیشتر به مناطق آستاراخان و داغستان علاقه نشان می دهند.

 

این مقام روس در مورد اینکه ایران چه محصولاتی می تواند به روسیه صادر کند، گفت، محصولات سنتی نظیر سبزیجات، میوه، میوه خشک، خشکبار و تولیدکنندگان ایرانی نیز محصولات پتروشیمی، دارویی، خودروسازی، مصالح ساختمانی، محصولات صنایع سبک، پوشاک و کفش را عرضه می کنند.

 

وی خاطرنشان کرد، در مورد کیفیت هم نمی خواهم بگویم که (تولیدهای ایرانی) معادل برندهای مطرح دنیاست اما اگر به تناسب قیمت و کیفیت نگاه کنید چرا که نه؟ من اکنون کت و شلوار یک تولید کننده ایرانی ارمنی الاصل آقای هاکوپیان را پوشیده ام. کت و شلوار و پیراهن بسیار خوبی است، بنابراین، من خواه ناخواه به عنوان یک تبلیغ برای این محصولات عمل می کنم.

 

«ما باید به هر راه ممکن از ارتباطات حمل و نقلی که روسیه را دور نمی زند، حمایت کنیم.»

 

پروژه کریدور حمل و نقل شمال- جنوب مدت زیادی است میان ایران و روسیه آغاز شده است.

 

نماینده تجاری روسیه در پاسخ به پرسشی در مورد میزان پیشرفت این پروژه با توجه به متوقف شدن جریان حمل و نقل میان اروپا و روسیه و اینکه آیا از اهمیت ویژه ای برخوردار است یا نه، گفت، کاملاً درست می گویید؛ این پروژه از اهمیت زیادی برخوردار است. ما مدت زیادی است که با شرکای ایرانی خود و نه تنها با ایرانی ها بر روی این پروژه کار می کنیم.

 

وی توضیح داد، در اینجا دو مسیر اصلی وجود دارد: یک راه زمینی از طریق ایران، آذربایجان و روسیه و راه دیگر از طریق دریای خزر با دور زدن کشورهای ترانزیتی. ما فعالانه در مورد این موضوع کار می کنیم و فعالیت های تجاری ما با ایران هم از طریق دریای خزر و هم از خاک آذربایجان انجام می شود.

 

وی تاکید کرد که با بسته شدن تعدادی از مسیرهای اروپایی برای روسیه، قطعا، اولویت کریدور شمال و جنوب برای مسکو بیشتر خواهد شد و من معتقدم که باید به هر طریق ممکن از ارتباطات حمل و نقلی که فدراسیون روسیه را دور نمی زنند حمایت و تشویق کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار