هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

فعال شدن بیمه درمانی ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از فردا

فعال شدن بیمه درمانی ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از فردا مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت گفت: بیمه درمانی ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از ۳ دهک پایین جامعه که هیچ بیمه ای نداشتند، از فردا بیمه فعال می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۱۳۲۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر حاج محمودی، مدیرکل بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت، گفت: وزارت رفاه لیست افراد کم درآمد را برای دریافت خدمات بیمه درمانی به سازمان بیمه سلامت ارسال کرده است. این لیست شامل ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از ۳ دهک پایین جامعه است که هیچ بیمه ای نداشتند و از فردا بیمه درمانی شان فعال می شود .

او می گوید: افراد دیگری هم که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند، با مراجعه به سایت "شهروندی بیمه سلامت" می‌توانند نسبت به درخواست پوشش بیمه‌ای خود اقدام کنند.

او گفت: اگر براساس استعلام از وزارت رفاه، افراد جزو سه دهک پایین جامعه باشند، بیمه سلامت آنها را رایگان بیمه می‌کند.

وی تاکید کرد: این افراد می توانند با مراجعه به پنل شهروندی بیمه سلامت نسبت به درخواست پوشش بیمه ای خود اقدام کنند و اگر بر اساس استعلام از وزارت رفاه این افراد جزو ۳ دهک پایین جامعه باشند، بیمه سلامت آنان را رایگان بیمه می کند.

حاج محمودی، گفت: در صورتیکه این افراد به پزشک خانواده منتسب باشند می توانند از خدمات بخش خصوصی هم استفاده کنند در غیر این صورت از بخش دولتی خدمات دریافت می کنند.

او افزود: افراد می توانند با مراجعه به پنل شهروندی بیمه سلامت به نشانی www.bimehsalamatiranian.ir نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند تا با توجه به شرایط جغرافیایی، یکی از پزشکان طرف قرارداد برایشان به عنوان پزشک خانواده منتسب شود و از طریق نظام ارجاع از خدمات بخش خصوصی استفاده کنند.

کلمات کلیدی: بیمه درمانی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار