وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

هشدار درباره افزایش قیمت نان در آمریکا

هشدار درباره افزایش قیمت نان در آمریکا به گزارش وبگاه شبکه خبری «سی بی اس» یک نانوایی معروف در «بالتیمور» که نان را به خواربارفروشی‌ها و رستوران‌ها می‌فرستد اعلام کرده که به دلیل کمبود مواد اولیه، دچار مشکل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 07
کد خبر: ۱۳۲۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر یک شبکه خبری آمریکایی روز شنبه ازافزایش قیمت‌های نان و برخی اقلام غذایی در فروشگاه‌های مواد غذایی و رستوران‌های آمریکا در فصل تابستان خبر داد.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «سی بی اس» یک نانوایی معروف در «بالتیمور» که نان را به خواربارفروشی‌ها و رستوران‌ها می‌فرستد اعلام کرده که به دلیل کمبود مواد اولیه، دچار مشکل شده است.

یکی از مالکان نانوایی «اچ اند اس» گفت: «شما شاهد افزایش دیگری در ماه جولای خواهید بود که بر افزایش ۳۵ درصدی آرد تاثیر خواهد گذاشت. این مسئله به شدت به جنگ اوکراین و روسیه مرتبط است.»

بر اساس این گزارش، جنگ، تولید گندم، جو و روغن‌های پخت و پز را در کشوری که «سبد نان جهان» محسوب می شود، مختل کرده است. اوکراین و روسیه ۲۵ درصد از عرضه جهانی گندم را تولید می‌کنند، اما تهاجم روسیه بیشتر تولید را متوقف کرده است.هنوز مقداری ذخایر وجود دارد، اما آنها به سرعت در حال کاهش هستند. اختلالات زنجیره تامین، کمبود کارگران که بخشی از آن به دلیل همه‌گیری افزایش یافته و افزایش هزینه گاز باعث افزایش هزینه‌های تحویل می‌شود که به افزایش قیمت‌ها در تابستان امسال کمک می‌کند.

«راب مک کی» رئیس و مدیر عامل انجمن نانوایان آمریکا، گفت: «متاسفانه این هزینه‌ها باید بر عهده مصرف کنندگان باشد و آسیب پذیرترین افراد جامعه ما بیشتر از هر کس دیگری این احساس را خواهند داشت.»

گفته می‌شود که بهای شیر، خامه، شکلات و اقلام دیگر نیز بالا رفته است.

سازمان ملل متحد نیز روز پنجشنبه هشدار داد قاره آفریقا به دلیل افزایش شدید قیمت غذا و سوخت در نتیجه حمله روسیه به اوکراین در معرض «بحرانی بی‌سابقه» قرار گرفته است.

«ریموند گیلپین»، اقتصاددان ارشد «برنامه توسعه سازمان ملل» در آفریقا گفت: «این بحرانی بی‌سابقه برای قاره آفریقا است. ما شاهد کاهش تولید ناخالص داخلی در این قاره هستیم.»

گیلپین که در یک نشست خبری در ژنو حضور داشت تصریح کرد افزایش شدید تورم به ویژه کشورهایی مانند آفریقای جنوبی، زیمبابوه و سیرالئون را با مشکل مواجه می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار