سازمان ملل: بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در جهان آواره شده‌اند-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

سازمان ملل: بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در جهان آواره شده‌اند

آژانس پناهندگان سازمان ملل در گزارشی جدید اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ میلیون تن در جهان به دلایلی از جمله خشونت، مناقشه، نقض حقوق بشر و آزار و شکنجه از خانه‌های خود بیرون رانده شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۴۷

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از خبرگزاری رویترز، «کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان» اعلام کرد که جنگ اوکراین و درگیری طولانی در کشور‌هایی مانند اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو، از عوامل افزایش این آمار هستند.

فیلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در بیانیه‌ای اعلام کرد: این سابقه‌ای است که هرگز نباید ثبت می‌شد. این باید زنگ خطری باشد برای پیشگیری از مناقشات تخریب‌کننده، پایان دادن به آزار و شکنجه و رسیدگی به دلایل زمینه‌ای و پنهانی که مردم بی‌گناه را به گریز از خانه‌هایشان وادار می‌کند.

آمار این نهاد سازمان ملل شامل پناهندگان، پناهجویان و افرادی است که در کشور خود بی‌خانمان شده‌اند. اخیرا یک نهاد حقوق بشری گفت کسانی که در کشور‌های خود آواره شده‌اند تا پایان سال گذشته میلادی به ۶۰ میلیون تن رسیده‌اند.

گراندی خواستار انجام اقدامات لازم برای مقابله با دلایل آوارگی شده و گفت، کمک‌های بشردوستانه فقط عواقب را بهبود می‌بخشد، نه دلایل را. او گفت: تنها پاسخ برای مقابله با این آمار ایجاد صلح و ثبات است تا مردم بی‌گناه مجبور نباشند میان خطر حاد در خانه و فرار و تبعید با سرانجام نامشخص، قمار کنند. /ایسنا

ارسال نظر