مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

افزایش تلفات انفجار هاوانا به ۳۲ نفر

افزایش تلفات انفجار هاوانا به ۳۲ نفر مقام‌های کوبا اعلام کردند، تلفات انفجار روز جمعه در یک هتل پایتخت این کشور به ۳۲ کشته افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، با گذشت تقریبا دو روز از انفجار بزرگ در مقابل هتل «سارتوگا» در هاوانا پایتخت کوبا، وزارت بهداشت این کشور از افزایش شمار قربانیان این انفجار خبر دادند.

منابع رسانه‌ای از کوبا خبر دادند، تعداد قربانیان انفجار بزرگ در مقابل هتل سارتوگا در هاوانا به ۳۲ نفر رسیده و ۱۸ نفر مجروح شده‌اند که حال ۱۰ نفر از آنهاد وخیم گزارش شده است.

روز جمعه انفجاری بزرگ هتل «سارتوگا» در هاوانا، پایتخت کوبا را لرزاند. منابع محلی در ابتدا خبر دادند که این حادثه به دلیل انفجار خودروی حامل کپسول‌های گاز در برابر این هتل روی داد و تعدادی کشته و مجروح بر جا گذاشت.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، وزارت بهداشت کوبا روز یکشنبه (امروز) از افزایش تعداد کشته‌های انفجار در هاوانا به ۳۲ نفر خبر داد. طبق اعلام این وزارتخانه، عملیات امداد و نجات در هتل سارتوگا همچنان ادامه دارد.

برخی منابع محلی در کوبا گزارش دادند، هنوز از سرنوشت ۱۹ نفر از افراد حاضر در صحنه انفجار هتل خبری در دست نیست. «میگل دیاز کانل» رئیس‌جمهور کوبا روز یکشنبه اعلام کرد که انفجار روز جمعه در هاوانا، اقدامی تروریستی نبوده است.

هتل سارتوگا که در سال ۱۸۸۰ ساخته و از سال ۱۹۳۳ فعالیت داشته، طی دو سال اخیر به دلیل همه گیری ویروس کرونا تعطیل بود و قرار بود از دهم ماه می (سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه) بازگشایی شود./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار