هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

افزایش تلفات انفجار هاوانا به ۳۲ نفر

افزایش تلفات انفجار هاوانا به ۳۲ نفر مقام‌های کوبا اعلام کردند، تلفات انفجار روز جمعه در یک هتل پایتخت این کشور به ۳۲ کشته افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، با گذشت تقریبا دو روز از انفجار بزرگ در مقابل هتل «سارتوگا» در هاوانا پایتخت کوبا، وزارت بهداشت این کشور از افزایش شمار قربانیان این انفجار خبر دادند.

منابع رسانه‌ای از کوبا خبر دادند، تعداد قربانیان انفجار بزرگ در مقابل هتل سارتوگا در هاوانا به ۳۲ نفر رسیده و ۱۸ نفر مجروح شده‌اند که حال ۱۰ نفر از آنهاد وخیم گزارش شده است.

روز جمعه انفجاری بزرگ هتل «سارتوگا» در هاوانا، پایتخت کوبا را لرزاند. منابع محلی در ابتدا خبر دادند که این حادثه به دلیل انفجار خودروی حامل کپسول‌های گاز در برابر این هتل روی داد و تعدادی کشته و مجروح بر جا گذاشت.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، وزارت بهداشت کوبا روز یکشنبه (امروز) از افزایش تعداد کشته‌های انفجار در هاوانا به ۳۲ نفر خبر داد. طبق اعلام این وزارتخانه، عملیات امداد و نجات در هتل سارتوگا همچنان ادامه دارد.

برخی منابع محلی در کوبا گزارش دادند، هنوز از سرنوشت ۱۹ نفر از افراد حاضر در صحنه انفجار هتل خبری در دست نیست. «میگل دیاز کانل» رئیس‌جمهور کوبا روز یکشنبه اعلام کرد که انفجار روز جمعه در هاوانا، اقدامی تروریستی نبوده است.

هتل سارتوگا که در سال ۱۸۸۰ ساخته و از سال ۱۹۳۳ فعالیت داشته، طی دو سال اخیر به دلیل همه گیری ویروس کرونا تعطیل بود و قرار بود از دهم ماه می (سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه) بازگشایی شود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار