کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

خرید سلاح پیشرفته از آمریکا و فرانسه توسط عراق

فرمانده بخش توپخانه وزارت دفاع عراق در این باره به خبرگزاری واع گفت که دولت بغداد برای توسعه توانایی واحد توپخانه نیروهای مسلح مصمم است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر وزارت دفاع عراق امروز (یکشنبه) از امضای قراردادهای خرید تسلیحاتی با آمریکا و فرانسه در راستای توسعه قدرت توپخانه‌ای نیروهای مسلح عراق خبر داد.

سرتیپ «عبد العرداوی» فرمانده بخش توپخانه وزارت دفاع عراق در این باره به خبرگزاری واع گفت که دولت بغداد برای توسعه توانایی واحد توپخانه نیروهای مسلح مصمم است و این یگان کارایی خود را در خلال جنگ با داعش به خوبی نشان داده بود.

به گفته وی قراردادهای تسلیحاتی دیگری نیز برای توسعه قدرت توپخانه‌ای با دیگر کشورهای اروپایی نیز به امضاء خواهد رسید.

در این راستا امروز ژنرال «مایکل لاولسگارد» فرمانده ناتو در عراق به مناسبت پایان مأموریتش در این کشور، با «قاسم الأعرجی» مشاور امنیت ملی عراق دیدار کرد و الاعرجی در این دیدار گفت که بغداد به همکاری با ناتو و هر طرفی که به عراق در مبارزه علیه داعش کمک کند، تمایل دارد.

سرلشکر «قاسم آل محمدی» فرمانده نیروی زمینی عراق در ماه فوریه گفته بود: «عراق در حال مذاکره درباره قراردادهای بسیاری از جمله پهپادهای مسلح با قابلیت پرواز ۳۰ ساعته در حریم هوایی عراق است. برنامه‌هایی نیز  برای افزایش تعداد تانک‌ها و لشکرها و تیپ‌ها به منظور افزایش توانمندی ارتش عراق وجود دارد. این یگان در حال حاضر از تانک های آمریکایی آبرامز و تی-۹۰ روسی استفاده می‌کند.»

وی گفته بود: «سامانه‌های توپخانه‌ عالی با دقت بالا وجود دارد که از فرانسه وارد می‌شود و همچنین سامانه‌های تسلیحاتی مجهز به دید شب. قراردادهای زیادی برای تهیه تجهیزات توسط عراق امضا شده است.»

نیروی هوایی عراق نیز به نوبه خود به دنبال جنگنده رافال فرانسوی است. «محمدرضا الحیدر»، رئیس کمیته امنیتی و دفاعی پارلمان عراق، در سپتامبر ۲۰۲۱ فاش کرد که عراق و پاریس قراردادی را برای این نوع جنگنده امضا کرده‌اند./فارس

کلمات کلیدی: عراق خرید سلاح
ارسال نظر
آخرین اخبار