واکنش وزارت اطلاعات به اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد

وزارت خارجه موظف شد تحریم‌‌ دارویی را در مجامع بین‌المللی پیگیری کند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: قرار شده وزارت خارجه به همراه ستاد حقوق بشر مواردی که حقوق ملت ایران توسط بلوک غرب و گروه‌های تروریستی، یا به موجب تحریم‌های حقوق بشر مانند تحریم دارو پایمال شده را در نهادهای بین المللی پیگیری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۷۰۰

محمود عباس زاده مشکینی در تشریح نشست امروز یکشنبه (18 اردیبهشت) این کمیسیون، اظهار داشت: کاظم غریب‌آبادی دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان به همراه نماینده وزارت امور خارجه در نشست امروز کمیسیون حضور پیدا کرده و گزارشی از عملکرد این حوزه به اعضای کمیسیون ارائه کردند.

وی افزود: همچنین بر اساس مدل SWOT تحلیلی از وضعیت کشور، تهدیدها و فرصت‌ها در زمینه حقوق بشر، سوء استفاده برخی کشورهای غربی با تمسک به حقوق بشر علیه مردم ایران و استفاده ابزاری از حقوق بشر برای فشار به ملت‌ها توسط مسئولان حاضر در جلسه ارائه و تبیین شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: نمایندگان پیشنهاد دادند، بر اساس پژوهش‌ها و مطالعات دقیق و با توجه به نگاه دوگانه و ابزاری غربی‌ها به مسئله حقوق بشر، ستاد حقوق بشر بر روی تدوین استراتژی کامل و کارآمد در این زمینه سرمایه گذاری کند. استراتژی‌ها باید در راستای اجرای فصل سوم قانون اساسی تدوین شود تا مردم از حقوق قانونی خود برخوردار شوند.

عباس زاده تصریح کرد: نمایندگان تاکید کردند مواردی که موجب شده تا حقوق مردم طبق اصول قانون اساسی تامین نشود، از سوی ستاد حقوق بشر احصاء و پیگیری شود. ستاد حقوق بشر باید راهبرد مبتنی بر واقعیت‌های کشور را تدوین کند و پس از طی مسیر قانونی یعنی تایید و تصویب در نهادهای بالادستی، به عنوان سند تضمین تحقق حقوق بشر پیگیری کند.

وی افزود: وزارت خارجه نیز قرار شد به همراه ستاد حقوق بشر مواردی که حقوق ملت ایران توسط بلوک غرب، گروه‌های تروریستی، منافق و معاند یا به موجب تحریم‌های حقوق بشر مانند تحریم دارو که به حقوق مردم آسیب زده یا تضعیف کرده است را از موضع فعال در نهادهای بین المللی پیگیری کنند.

کلمات کلیدی: وزارت خارجه
مطالب مرتبط
ارسال نظر