پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد اینفوگرافیک/ مرور فرامین اقتصادی رهبر انقلاب پیام رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی

وزارت خارجه موظف شد تحریم‌‌ دارویی را در مجامع بین‌المللی پیگیری کند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: قرار شده وزارت خارجه به همراه ستاد حقوق بشر مواردی که حقوق ملت ایران توسط بلوک غرب و گروه‌های تروریستی، یا به موجب تحریم‌های حقوق بشر مانند تحریم دارو پایمال شده را در نهادهای بین المللی پیگیری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۷۰۰

محمود عباس زاده مشکینی در تشریح نشست امروز یکشنبه (18 اردیبهشت) این کمیسیون، اظهار داشت: کاظم غریب‌آبادی دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان به همراه نماینده وزارت امور خارجه در نشست امروز کمیسیون حضور پیدا کرده و گزارشی از عملکرد این حوزه به اعضای کمیسیون ارائه کردند.

وی افزود: همچنین بر اساس مدل SWOT تحلیلی از وضعیت کشور، تهدیدها و فرصت‌ها در زمینه حقوق بشر، سوء استفاده برخی کشورهای غربی با تمسک به حقوق بشر علیه مردم ایران و استفاده ابزاری از حقوق بشر برای فشار به ملت‌ها توسط مسئولان حاضر در جلسه ارائه و تبیین شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: نمایندگان پیشنهاد دادند، بر اساس پژوهش‌ها و مطالعات دقیق و با توجه به نگاه دوگانه و ابزاری غربی‌ها به مسئله حقوق بشر، ستاد حقوق بشر بر روی تدوین استراتژی کامل و کارآمد در این زمینه سرمایه گذاری کند. استراتژی‌ها باید در راستای اجرای فصل سوم قانون اساسی تدوین شود تا مردم از حقوق قانونی خود برخوردار شوند.

عباس زاده تصریح کرد: نمایندگان تاکید کردند مواردی که موجب شده تا حقوق مردم طبق اصول قانون اساسی تامین نشود، از سوی ستاد حقوق بشر احصاء و پیگیری شود. ستاد حقوق بشر باید راهبرد مبتنی بر واقعیت‌های کشور را تدوین کند و پس از طی مسیر قانونی یعنی تایید و تصویب در نهادهای بالادستی، به عنوان سند تضمین تحقق حقوق بشر پیگیری کند.

وی افزود: وزارت خارجه نیز قرار شد به همراه ستاد حقوق بشر مواردی که حقوق ملت ایران توسط بلوک غرب، گروه‌های تروریستی، منافق و معاند یا به موجب تحریم‌های حقوق بشر مانند تحریم دارو که به حقوق مردم آسیب زده یا تضعیف کرده است را از موضع فعال در نهادهای بین المللی پیگیری کنند.

کلمات کلیدی: وزارت خارجه
مطالب مرتبط
ارسال نظر