ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست

گزارش نشست امیرعبداللهیان و باقری با اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس

گزارش نشست امیرعبداللهیان و باقری با اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس سخنگوی کمیسیون امنیت ملی درباره نشست وزیر خارجه و رئیس تیم مذاکره کننده هسته‌ای با اعضای این کمسیون توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمود عباس‌زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی درباره نشست وزیر خارجه و رئیس تیم مذاکره کننده هسته ای با اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: روز گذشته جلسه‌ای با وزیر امورخارجه و دکتر باقری رئیس تیم مذاکره کننده هسته ای داشتیم، در این جلسه توضیحات مفصل و مستندی از طرف مسئولان وزارت امور خارجه در مورد مذاکرات جاری داده شد.

 

وی افزود: براساس پاسخ هایی که مسئولان وزارت امور خارجه داشتند به این نتیجه رسیدیم که پیشرفت مذاکرات بسیار خوب بوده و تیم مذاکره کننده در چارچوب خطوط قرمز و منافع ملی گام برداشته اند.

 

عباس زاده مشکینی گفت: هنوز پیش نویسی به صورت رسمی ارائه نشده که بتوانیم در مورد آن قضاوت کنیم البته صورتِ تمام جلسات ثبت شده است ولی به دلیل اختلافاتی که در مورد برخی موارد وجود دارد نمی توان گفت پیش نویسی در این زمینه وجود دارد چرا که پیش نویس متنی است که دوطرف در مورد آن به توافق رسیده باشند و آماده امضای وزرای امورخارجه باشد، به همین جهت پیش نویس رسمی هنوز آماده نشده است که بشود در مورد آن قضاوت کرد.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی افزود: رعایت خطوط قرمز نظام برای ما اهمیت دارد، براساس گزارشاتی که مسئولان وزارت خارجه دادند تا امروز از خطوط قرمز نظام تخطی نشده است البته مطالبی در رسانه ها به صورت غیر رسمی منتشر شده که نمی توانیم به این مسائل استناد کنیم، آنچه را که مبنای قضاوت قرار می دهیم گزارشات رسمی مسئولان است.

 

وی گفت: براساس گزارشات رسمی، اعضای کمیسیون به این نتیجه نرسیدند که خطوط قرمز و یا منافع ملی زیرپا گذاشته شده است./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار