غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز

توضیحات وزیر کشور درباره عادلانه کردن پرداخت یارانه‌ها+ جزئیات

توضیحات وزیر کشور درباره عادلانه کردن پرداخت یارانه‌ها+ جزئیات وزیر کشور درباره مردمی‌سازی و عادلانه کردن پرداخت یارانه‌ها توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 09
کد خبر: ۱۳۲۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور صبح امروز دوشنبه (19 اردیبهشت) درباره نشست مدیران اقتصادی دولت با استانداران، اظهار داشت: یک اصلاحی در سیاست های یارانه ای در حال اتفاق افتادن است و این سیاست در راستای مردمی سازی و عادلانه کردن پرداخت یارانه ای است.

 

وی افزود: این سیاست بدین گونه است اگر در ابتدای زنجیره یارانه به وارد کننده و تولیدکننده پرداخت می‌شده است قرار است که در آخر زنجیره یعنی مصرف کننده یعنی به خود مردم پرداخت شود.

 

وزیر کشور گفت: این اتفاق یک سیاست بسیار مهم است که به زودی اتفاق خواهد افتاد، از این رو این سیاست در دستور کار دولت و هم مجلس شورای اسلامی است.

 

وحیدی با اشاره به نشست امروز مدیران اقتصادی دولت با استانداران بیان داشت: دستور کار این جلسه آن بود که استانداران نیز از این سیاست مطلع شوند و اگر ابهامی در اجرای آن وجود دارد این ابهام رفع شود.

 

وی ادامه داد: در این جلسه رئیس بانک مرکزی و وزیر صنعت معدن و تجارت حضور داشتند و توضیحاتی در این رابطه ارائه دادند. این جلسه ادامه دار خواهد بود تا با قوت وارد فاز اجرایی این سیاست شویم.

 

وزیر کشور تاکید کردتاکید کرد: البته همانطور که مطرح شده یارانه نان و دارو حذف نخواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار