سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

چرا شدت ابتلا به کرونا در افراد متفاوت است؟

داشتن سن بالا یکی ازعوامل خطر در خصوص ابتلا به کروناست؛ هرچند بر اساس یک پژوهش جدید که در مجله علمی «Cell Reports» منتشر شده است، تعادل مناسب سلول‌های ایمنی ماکروفاژ، از افراد در برابر ابتلای شدید به بیماری کووید-۱۹ جلوگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۲۰۶

به گزارش راهبد معاصر یکی از معما‌هایی که در خصوص کرونا وجود دارد، شدت این بیماری است؛ این که چرا برخی از افراد کرونای طولانی مدت و یا حتی کشنده‌ای را تجربه می‌کنند؛ اما برخی دیگر علائمی ندارند.

داشتن سن بالا یکی ازعوامل خطر در خصوص ابتلا به کروناست؛ هرچند بر اساس یک پژوهش جدید که در مجله علمی «Cell Reports» منتشر شده است، تعادل مناسب سلول‌های ایمنی ماکروفاژ، از افراد در برابر ابتلای شدید به بیماری کووید-۱۹ جلوگیری می‌کند.

ماکروفاژها، گلبول‌های سفید خون هستند که در سراسر بافت‌های بدن به منظور حفاظت از سیستم ایمنی بدن مستقر شده اند. ماکروفاژ‌ها معمولا مفید هستند؛ زخم‌ها را بهبود بخشیده و «پاتوژن‌های مضر و بیگانه» را در فرایندی به نام «بیگانه خواری» می‌بلعند.

با این حال، اکنون اعتقاد بر این است که شدت کرونا با «پاسخ شدید دستگاه ایمنی بندن» مرتبط است. دکتر «فلوریان دوام» (Florian Douam) استادیار میکروبیولوژی در دانشکده دانشگاه بوستون در این ارتباط می‌گوید: این، خود ویروس نیست که شما را به شدت مریض می‌کند، بلکه واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن است.

تیمی از محققان از دانشگاه پرینستون آمریکا به همراه شماری دیگر از محققان ریه‌ها افرادی را که به نظر می‌آمد دچار کرونا نشده اند، مورد بررسی قرار دادند. محققان دریافتند ریه‌های که بیشتر مستعد ابتلا به کویید-۱۹ هستند، فاقد تنوع ماکروفاژ‌ها هستند.

محققان می‌گویند مطالعاتی که در آینده انجام می‌شود، باید به علت این مسأله پاسخ دهد که چرا برخی سیستم‌های ایمنی بدن قادر به بسیج طیف مختلفی از ماکروفاژهاست؛ در حالی که سیستم ایمنی برخی بدن‌های دیگر قادر به انجام چنین کاری نیست./اشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر