پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

تزریق ۷ هزار تن مرغ و ۱۲۰ هزار تن روغن به بازار

تزریق ۷ هزار تن مرغ و ۱۲۰ هزار تن روغن به بازار به گفته معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی تمامی کشتارگاه ها فعال بوده و ۷ هزار تن کشتار مرغ انتقال پیدا کرده به استان ها و ۱۳۵ میلیون قطعه مرغ هم در روز عرضه می‌شود.در حوزه تولید روغن هم مشکلی وجود ندارد و ۱۲۰ هزار تن روغن وارد شده و با تغییر قیمت با قیمت جدید وارد بازار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 13
کد خبر: ۱۳۳۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی گفت: هیچ مشکلی در عرضه محصولاتی از جمله مرغ و روغن نداریم و هیچ یک از فروشگاه ها و کسبه حق فروش محصول بیش از نرخ تعیین شده را ندارند.
 محمد قربانی گفت: از دیروز برخی از فروشگاه ها به علت افزایش تقاضا با مشکلاتی روبه‌رو شده بودند که امروز با سفارش گیری جدید و انتقال محصولات به فروشگاه‌ها مشکل کمبود عرضه برطرف شده و فروشگاه و کسبه طبق قانون موظف هستند که بر اساس قیمت های جدید محصول را به مشتریان عرضه کنند و در این زمینه هم نظارت ها به شدت وجود دارد و ادامه خواهد داشت.

به گفته معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی تمامی کشتارگاه ها فعال بوده و ۷ هزار تن کشتار مرغ انتقال پیدا کرده به استان ها و ۱۳۵ میلیون قطعه مرغ هم در روز عرضه می‌شود.

آقای قربانی گفت: در حوزه تولید روغن هم مشکلی وجود ندارد و ۱۲۰ هزار تن روغن وارد شده و با تغییر قیمت با قیمت جدید وارد بازار می‌شود.

طبق مصوبه امروز اتاق اصناف ایران هرگونه اعلام قیمت بالاتر از قیمت‌های مصوب در تمام شبکه‌های توزیع اعم از زنجیره‌ای، صنفی و مجازی، تخلف گران‌فروشی محسوب می‌شود و گشت‌های مشترک نظارت و بازرسی اتاق‌ها و اتحادیه‌های صنفی و سازمان تعزیرات با اندک خاطیان احتمالی برخورد قانونی خواهند داشت./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار