مومنی: از تجارب وزرای پیشین کشور استفاده می‌کنیم دستور پزشکیان برای کمک به خانواده معدنکاران دامغانی / اعلام نتایج بررسی حادثه تا ۲ هفته دیگر در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست پزشکیان چه گذشت؟ تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در استان کردستان + تصاویر ماموریت قالیباف به کمیسیون صنایع برای پیگیری ابعاد حادثه معدن دامغان دستور فوری رئیس‌جمهوری به وزیر صمت برای بررسی ابعاد حادثه معدن دامغان وزیر کشور دستور رسیدگی فوری به حادثه معدن مهماندویه را صادر داد انهدام یک تیم تروریستی وابسته به داعش در استان کردستان ماده ۲۳۵ آیین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود عزل ۳ مدیر پس از استفاده از بالگرد هلال احمر در خرم‌آباد مخالفت ایران با مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام است قالیباف قانون معاهده بین ایران و ازبکستان در زمینه انتقال محکومان را ابلاغ کرد تسلیت رهبر انقلاب به حجت‌الاسلام والمسلمین قمی پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی برای درگذشت حجت‌الاسلام نیری تأکید سران قوا بر بسیج ظرفیت‌ها برای تحقق شعار سال

بررسی آخرین وضعیت اجرای طرح عادلانه کردن یارانه‌ها در نشست سران قوا

سران سه قوه در نشست مشترک تاکید کردند: در کوتاه‌ترین زمان، ساختار استفاده از کالابرگ الکترونیکی برای عرضه کالا‌های ضروری به قیمت شهریور ۱۴۰۰ آماده و اجرا شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 14
کد خبر: ۱۳۳۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر در نشست عصر امروز سران قوا که با حضور آیت الله رئیسی رئیس جمهور، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضائیه در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، روسای قوای مقننه و قضائیه ضمن تشکر از دولت برای اجرای طرح عادلانه کردن یارانه ها، بر همراهی و همکاری همه دستگاه‌ها با دولت برای اجرای این طرح تاکید کردند.

در این جلسه، سران قوا ضمن بررسی مسایل مربوط به اجری طرح عادلانه کردن یارانه ها، توجه به مسائل مختلف این طرح و رسیدگی به شکایات و مطالبات مردم درباره پرداخت کمک معیشتی به صورت دقیق و در کوتاه‌ترین زمان ممکن را مورد توجه قرار داده و بر برخورد با تخلفات احتمالی در روند توزیع کالا‌های ضروری تاکید کردند.

در این نشست، سران سه قوه همچنین بر توجه به حفظ آرامش معیشتی مردم به عنوان ستون اصلی اجرای این طرح تأکید و خاطرنشان کردند که همانگونه که مدیران اجرای طرح پیگیر هستند، باید به نحوی اقدام شود که هم کالا‌ها و اقلام مورد نیاز مردم به موقع در بازار‌های هدف توزیع شود و هم اجرای طرح به گونه‌ای پیش برود که در کوتاه‌ترین زمان، ساختار استفاده از کالابرگ الکترونیکی برای عرضه کالا‌های ضروری به قیمت شهریور ۱۴۰۰ آماده و اجرا شود.

کلمات کلیدی: سران قوا
مطالب مرتبط
ارسال نظر