آیت‌الله مکارم‌شیرازی: برخی از بانک‌ها موجب افزایش تورم و فشار بر مردم شده‌اند مشکلات مردم به ویژه در حوزه اقتصاد باید سریع حل شود وزیر دفاع: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند سپاه: تجاوز دوباره دشمن، پاسخی مرگبارتر از وعده‌های صادق خواهد داشت پزشکیان: کیفیت آموزش و روش‌های تدریس باید اصلاح شود لاریجانی: غرب نمی‌خواهد مذاکره واقعی کند / اسنپ‌بک مکانیسم خوبی نبود لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت/ وضعیت سوریه این‌طور نمی‌ماند موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT جزئیات سفر وزیر دفاع ایران به ترکیه سردار فضلی: برآورد ما نشان می‌دهد دشمن در حال حاضر شرایط آغاز یک جنگ بزرگ را ندارد معاون رئیس‌جمهور: دولت تصمیمی برای اخراج سفرای تروئیکای اروپایی از ایران ندارد پزشکیان: آمریکا اراده‌ای برای حل مسئله از مسیر دیپلماسی و منطق عادلانه ندارد سردار قاآنی: عامل اصلی شهادت سیدحسن نصرالله و شهدای دیگری که با ایشان بودند، صرف انفجار نبود + ویدئو سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت ۴ صبح بود/ در سطح راهبردی کاملاً هوشیار بودیم در دیدار کمیسیون امنیت ملی با لاریجانی چه گذشت؟  

نشست سران قوا با موضوع مدیریت بازار ارز

جلسه سران قوای سه‌گانه با موضوع مدیریت بازار ارز برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۱۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 04
کد خبر: ۲۶۷۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست سران قوا با موضوع مدیریت بازار ارز تشکیل و گزارش رئیس کل بانک مرکزی از مجموع مولفه‌های موثر بر بازار و نرخ ارز در این جلسه ارائه شد.

در این جلسه که عصر امروز شنبه برگزار شد، با اشاره بر ضرورت تقویت عرضه ارز در بازار و مدیریت تقاضای آن، اقدامات جدید بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارائه و بر موارد زیر تاکید شد؛

۱- تاکید بر اختیارات کامل بانک مرکزی برای ساماندهی و نظارت بر بازار رمزارز‌ها بر اساس قانون بانک مرکزی

۲- تعمیق بازار ارز تجاری و حضور کلیه شرکت‌های صادراتی در این بازار

۳- کنترل و مدیریت تقاضای ارز تجاری با همکاری دستگاه‌های ذیربط از طریق نظارت بر کلیه ثبت سفارش‌ها بر اساس تقاضا‌های واقعی. / تسنیم

کلمات کلیدی: سران قوا ارز
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده