اردکانی: قبوض جدید آب برای مشترکان تهرانی صادر می‌شود قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ مهاجرانی: پرداخت کالابرگ به دهک‌های ۴ تا ۷ انجام خواهد شد ولی زمان آن مشخص نیست آغاز طرح فروش خودرو‌های وارداتی از ٢٨ تیر ماه/ متقاضیان از امروز حساب خود را وکالتی کنند پیش‌فروش بلیت قطار‌های اربعین آغاز شد قیمت جدید دام زنده ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / قیمت گوسفند و گوساله + جدول قیمت جدید طلا و سکه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴/ کف قیمتی نیم سکه شکست آخرین قیمت دلار، یورو و درهم در بازار ارز توافقی؛ دلار توافقی رشد کرد بیت‌کوین ۱۲۰ هزار دلار را هم رد کرد قیمت جدید طلا و سکه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴/ سقف مقاومت سکه شکست قبض‌های علی الحساب بسته به میزان مصرف برق اصلاح می‌شود قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو دوشنبه ۲۳ تیر۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در تیر ۱۴۰۴ قیمت برنج به شدت تغییر کرد تمدید یک‌ماهه مهلت اعتراض به اوراق مالیاتی و آراء هیئت‌های حل اختلاف

عواید واردات خودرو به همه اقشار جامعه خواهد رسید+ قیمت خودروها با واردات

مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: سیاست کلی بر این است که عواید واردات خودرو به همه طبقات جامعه از جمله اقشار متوسط و کم‌درآمد برسد و فضایی رقابتی ایجاد شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالله توکلی لاهیجانی» امروز (یکشنبه) افزود: کلیات مباحث مربوط به واردات خودرو مصوب شده و حداکثر تا یک ماه آینده آیین‌نامه آن تهیه می‌شود.

 

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: برخلاف صحبت‌هایی که به‌تازگی از سوی برخی عنوان شده، واردات خودرو منحصر به حجم موتور یا سقف قیمتی خاصی نیست و طیف‌های مختلفی از خودروها با حجم موتور و قیمت‌های مختلف، اتومبیل‌های برقی و غیره را شامل می‌شود که به روش‌های مختلفی وارد خواهند شد.

 

توکلی لاهیجانی تاکید کرد: سیاست کلی بر این است که عواید واردات خودرو به همه طبقات جامعه از جمله اقشار متوسط و کم‌درآمد برسد و فضایی رقابتی ایجاد شود، در غیر این صورت اگر واردات فقط منحصر به خودروهای لوکس و گران‌قیمت باشد، هیچ تاثیری در فضای رقابتی نخواهد داشت و قیمت‌ها را در بازار تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

 

مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: برای نخستین بار است که از واردات به‌عنوان ابزار سیاست‌گذاری در جهت تولید دانش‌بنیان استفاده می‌شود تا در ادامه منجر به توسعه سرمایه‌گذاری در این حوزه شده و افزایش بازارها و مقاصد صادراتی را نیز به دنبال داشته باشد.

 

وی بیان داشت: شرایط برای واردات خودرو تسهیل شده است و با توجه به فروش خودرو در سامانه یکپارچه فروش که طی یکی دو روز آینده اجرایی می‌شود، با افزایش عرضه خودرو و همچنین شفافیت معاملات که اتفاق می‌افتد، عرضه‌ای چند برابر دوره‌های گذشته شاهد خواهیم بود.

 

پیش‌تر «منوچهر منطقی» معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر عرضه و تقاضای خودرو متعادل شود، به‌طور قطع روی قیمت اثر خواهد داشت و پیش‌بینی ما این است که با شروع واردات و ادامه آن، قیمت‌ها به نظر مشتری نزدیک‌تر شود.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز اعلام کرد: در مصوبه آماده شده برای واردات خودرو، تمرکز بر واردات خودروهای اقتصادی که عموم مردم بتوانند از آنها استفاده کنند خواهد بود./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار