افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد

اقتصاد روسیه قوی تر از چیزی است که انتظار می‌رفت

اقتصاد روسیه قوی تر از چیزی است که انتظار می‌رفت بانک جی پی مورگان چیس آمریکا در یادداشتی هشدار داد که اقتصاد روسیه بیش از حد انتظار توانسته است با تحریم های غرب مقابله کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۹۵

به نقل از راشاتودی، بانک جی پی مورگان چیس آمریکا در یادداشتی به مشتریان خود که روز دوشنبه منتشر شد، گفت: اقتصاد روسیه بیش از حد انتظار توانسته است با تحریم های غرب مقابله کند.

به گفته بزرگ‌ترین بانک سرمایه‌گذاری ایالات متحده، نظرسنجی‌ها درباره آینده تجارت در روسیه حکایت از رکود نه چندان عمیق در این کشور دارد و بنابراین احتمال کاهش رشد برای کشورهای غربی وجود دارد.

بانک جی پی مورگان همچنین به شاخص‌های دارای بسامد بالا مانند مصرف برق و جریان‌های مالی اشاره کرد که نشان می‌دهد اقتصاد در وضعیت بهتری نسبت به پیش‌بینی قرار دارد.

به گزارش بیزینس اینسایدر، تحلیلگران این بانک در یادداشت منتشر شده می‌گویند: بنابراین داده‌های موجود حداقل در حال حاضر به کاهش ناگهانی فعالیت (اقتصادی) اشاره نمی‌کند.

جی پی مورگان همچنین از پیش بینی های قبلی خود مبنی بر کاهش ۳۵ درصدی تولید ناخالص داخلی روسیه در سه ماهه دوم و ۷ درصدی برای کل سال ۲۰۲۲ عقب نشینی کرد و اکنون می گوید این ارقام احتمالاً بسیار کمتر نگران کننده هستند.

با این حال، این بانک خاطرنشان کرد که تأثیر تحریم‌های فعلی و بالقوه محسوس خواهد بود و اگر مسکو عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز نمی‌کرد، اقتصاد این کشور در وضعیت بسیار بهتری قرار می‌گرفت.

در یادداشت این بانک آمده است: ما پیش بینی می‌کنیم که تاثیر تحریم‌ها در فصل‌های آینده ادامه پیدا کند. بنابراین، به نظر می‌رسد که تولید ناخالص داخلی (روسیه) به طور فزاینده‌ای با یک رکود طولانی اما نه خیلی شدید مواجه شود.

روسیه از زمان آغاز عملیات نظامی در اوکراین با محدودیت‌های اقتصادی بی‌سابقه‌ای مواجه شده است که با محکومیت شدید غرب مواجه شده است.

ایالات متحده، در کنار سایر اقدامات، نفت روسیه را که یکی از کالاهای اصلی صادراتی این کشور است، تحریم کرده و این در حالی است که اتحادیه اروپا در حال آماده سازی تحریم های بیشتر علیه این کشور است.

کلمات کلیدی: آمریکا
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده