پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

مقتدی صدر خطاب به یک سوم تعیین کننده: با شما ائتلاف نمی‌کنیم

مقتدی صدر خطاب به یک سوم تعیین کننده: با شما ائتلاف نمی‌کنیم رهبر جریان صد خطاب به یک‌سوم تعیین کننده در پارلمان عراق گفت که حاضر به ائتلاف با این گروه نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۸۹۵

به گزارش راهبردمعاصر، «مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر، امروز (دوشنبه، ۱۶ می)، طی سخنانی ضمن حمله به دستگاه قضایی عراق، این نهاد را به همگامی با اقدامات «شرم آور» یک سوم تعیین‌کننده در پارلمان، متهم کرد.

وی با بیان این‌که رویکرد مخالفانش از گروه‌های پیروز در انتخابات پارلمانی اخیر عراق، او را مجبور به ائتلاف با آن‌ها نخواهد کرد، گفت: «ما عراق را به میدان سهمیه بندی و فساد برنمی گردانیم».

به نوشته وبگاه «السومریه»، رهبر جریان صدر خطاب به یک‌سوم تعیین‌کننده در پارلمان عراق تاکید کرد که این جریان برای تشکیل دولت با آن، ائتلاف نخواهد کرد.

وی افزود: «مردم از فقر رنج می‌برند، بنابراین نه دولت اکثریت جدیدی وجود دارد که بتواند به آن‌ها منفعت برساند، و نه دولت فعلی می‌تواند به آن‌ها خدمت کند و نفعی به آن‌ها برساند».

مقتدی الصدر تصریح کرد: «آن‌ها مردم را هدف قرار می‌دهند و به زانو درآمدن این مردم را می‌خواهند. عجیب‌تر این است که قبایل دانسته یا نادانسته، با اقدامات "شرم‌آور" یک‌سوم مسدود کننده، همگام می‌شوند».

مقتدی الصدر رهبر جریان صدر شب گذشته نیز طی پستی در توئیتر نوشت که موفق نشده است «بزرگترین فراکسیون پارلمانی در تاریخ عراق» را تشکیل دهد.

صدر نوشت، در این مسیر، «به خودم متکی بودم و وابسته به طرف‌های خارجی نبودم و افتخار داشتم که در تأمین نیاز‌های مردم و مستلزمات تشکیل کابینه، به دادگاه مراجعه نکنم».

وی با بیان این‌که در تشکیل «دولت اکثریت ملی» موفق نشده است، تصریح کرد، یک راه بیشتر باقی نمانده و آن، تبدیل شدن به اپوزیسیون ملی است.

رهبر جریان صدر با اشاره به اینکه مدت این اپوزیسیون، کمتر از ۳۰ روز نخواهد بود، گفت: اگر طرف‌ها و سایر فراکسیون‌های پارلمانی از جمله کسانی که با این جریان، ائتلاف کرده بودند، بتوانند کابینه تشکیل دهند که مراد حاصل شده است، و در غیر این صورت، تصمیم دیگری خواهیم گرفت./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار