فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

نیرو‌های روسیه بر ماریوپل مسلط شدند

نیرو‌های روسیه بر ماریوپل مسلط شدند ارتش اوکراین امروز از تخلیه تمامی نیرو‌های باقیمانده در آخرین پایگاهشان در بندر محاصره شده ماریوپل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 17
کد خبر: ۱۳۴۰۲۵

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از خبرگزاری رویترز : این روند تخلیه احتمالاً پایان طولانی‌ترین و خونین‌ترین نبرد جنگ اوکراین و شکستی قابل توجه برای اوکراین است. ماریوپل پس از محاصره روسیه که به گفته اوکراین جان ده‌ها هزار تن را در این شهر گرفته، اکنون ویران شده است.

در حالی که بقیه ماریوپل کاملاً در دست روسیه است، صد‌ها سرباز و غیرنظامی اوکراینی در زیر کارخانه فولاد آزووستال این شهر حضور داشتند. غیرنظامیان مانده در آنجا در هفته‌های اخیر تخلیه شدند و بیش از ۲۶۰ سرباز که برخی از آن‌ها زخمی هستند، اواخر روز دوشنبه این کارخانه را به مقصد مناطق تحت کنترل روسیه ترک کردند.

ستاد کل نیرو‌های مسلح اوکراین در بیانیه‌ای با اعلام تخلیه نیرو‌ها گفت: پادگان ماریوپل ماموریت رزمی خود را تکمیل کرده است. فرماندهی عالی نظامی به فرماندهان واحد‌های مستقر در آزووستال دستور داد تا جان پرسنل را نجات دهند... مدافعان ماریوپل قهرمانان زمان ما هستند.

معاون وزیر دفاع اوکراین گفت ۵۳ سرباز مجروح از کارخانه فولاد آزووستال به بیمارستانی در شهر نووازوفسک تحت کنترل روسیه در ۳۲ کیلومتری شرق منتقل شدند. آنا مالیار، معاون وزیر دفاع اوکراین گفت که ۲۱۱ تن دیگر به شهر اولنیوکا در منطقه تحت کنترل جدایی‌طلبان تحت حمایت روسیه منتقل شدند. او افزود که همه افراد تخلیه شده در معرض تبادل احتمالی زندانیان با روسیه خواهند بود.

مشخص نیست چه تعداد نیرو در آزووستال باقی مانده است. ارتش اوکراین اعلام کرد که تلاش‌ها برای تخلیه افرادی که هنوز داخل آنجا هستند، در جریان است.

در همین حال ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین بامداد امروز با تایید روند تخلیه گفت: امیدواریم که بتوانیم جان افرادمان را نجات دهیم. برخی از آن‌ها به شدت مجروح شده‌اند. آن‌ها مراقبت می‌شوند. اوکراین به قهرمانان اوکراینی زنده نیاز دارد.

از زمانی که روسیه حمله خود را در ۲۴ فوریه آغاز کرد، ویرانی‌های ماریوپل هم به نماد "مقاومت" اوکراین تبدیل شده است. اولین مرحله تخلیه شامگاه دوشنبه و ساعاتی پس از آن انجام شد که روسیه گفت با تخلیه سربازان اوکراینی مجروح به یک مجتمع درمانی موافقت کرده است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار