قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

شکل‌گیری مجدد توده گردوخاک در عراق از جمعه

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم شاخص آلودگی در حد ناسالم در استان‌های مرزی در حد بسیار ناسالم‌ گفت: روز‌‌ آینده در خوزستان، بوشهر، ایلام و کرمانشاه، وزش باد شدید و گردوخاک همراه با کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 17
کد خبر: ۱۳۴۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر محمد اصغری درباره آخرین وضعیت جوی کشور و گردوخاک با بیان اینکه امروز و فردا در شرق و بخش‌هایی از شمال شرق‌ گردوخاک داریم‌‌، اظهار داشت: گردوخاک منتقل شده از کشور عراق امروز در مناطق وسیعی از کشور شامل غرب، جنوب غرب، مرکز و بخش‌هایی از جنوب کشور وجود دارد. 

وی افزود: این گردوخاک امروز در استان‌های البرز، تهران، سمنان و بوشهر و دامنه‌‌های زاگرس مرکزی هم فعال است و موجب کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی شده است.

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: انتظار داریم امروز به تدریج از غلظت گردوغبار در دامنه‌های البرز مرکزی و مناطق شمالی کشور کاسته شود اما این شرایط در نوار غربی و جنوبی کشور روز چهارشنبه نیز ادامه دارد.

اصغری افزود‌: روز‌‌ چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۲/۲۸ در خوزستان، بوشهر، ایلام و کرمانشاه، وزش باد شدید و گردوخاک همراه با کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

وی اظهار کرد: اثر این مخاطره، تداوم شاخص آلودگی در حد ناسالم و در استان‌های مرزی در حد بسیار ناسالم‌، کاهش شعاع دید، اختلال در تردد، شکستن درختان فرسوده، آسیب به سازه‌های موقت و احتمال تاخیر در پروازها است.

وی اضافه کرد: توصیه‌ می‌شود اجتناب از قرار گرفتن در فضای باز برای همه گروه‌ها، استحکام سازه‌های موقت مانند تابلوهای تبلیغاتی و غیره، عدم پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمان های نیمه کاره در دستور کار باشد.

وی گفت: مجدداً روز جمعه 30 اردیبهشت با شکل‌گیری گردوخاک روی کشور عراق شرایط برای انتقال آن به غرب و جنوب غرب کشور مهیا خواهد بود.

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی عنوان کرد: روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، استان‌های ساحلی خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی در برخی ساعات رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، گاهی گردوخاک داریم.

اصغری اظهار داشت: روز پنج‌شنبه در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، ارتفاعات البرز شرقی و برخی نقاط اردبیل و آذربایجان شرقی رگبار و رعدوبرق و باد شدید موقت داریم.

وی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد شدید در برخی ساعات پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 30 و 17 درجه خواهد بود.

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز آینده اهواز با بیشینه دمای 40 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای یک درجه خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود.

کلمات کلیدی: هواشناسی
ارسال نظر