نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

سفر گانتز به آمریکا برای رایزنی درباره ایران

سفر گانتز به آمریکا برای رایزنی درباره ایران وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیش از سفر خود به آمریکا تصریح کرد که برای گفتگو درباره ایران و افزایش همکاری‌های امنیتی به واشنگتن می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۴۹

به گزارش راهبردمعاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی صبح امروز (چهارشنبه) پیش از سفر به ایالات متحده، گفت که درباره افزایش همکاری‌های امنیتی و بررسی پرونده‌های ایران و اوکراین گفتگو خواهد کرد.

طبق گزارش پایگاه خبری «i۲۴»، گانتز در جریان این سفر با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی دولت آمریکا و «لوید آستین» وزیر دفاع این کشور دیدار خواهد کرد. در این سفر، قرار است وزیر جنگ تل‌آویو در رویداد‌هایی در میامی و نیویورک با حضور یهودیان آمریکا شرکت خواهد کند.

این در حالی است که مشاور امنیت دولت آمریکا روز گذشته (سه شنبه) دیدار مشابهی با «خالد بن سلمان» معاون وزیر دفاع عربستان سعودی در کاخ سفید داشت و بر تعهد واشنگتن به ریاض تاکید کرده بود.

گانتز در تصریحی پیش از سوار شدن به هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون، ضمن تکرار درخواست اتحاد منطقه‌ای مقابل ایران، گفت: «با مقامات آمریکایی درباره همکاری‌های امنیتی و موضوع ایران گفتگو خواهم کرد».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دو روز گذشته (دوشنبه) در سخنانی مدعی شده بود که این رژیم مانع از انتقال قابلیت‌های پیشرفته ایران به منطقه خواهد شد و این را تهدیدی برای تل آویو می‌داند.

علاوه‌براین و به دنبال تداوم عملیات‌های مقاومتی فلسطینیان در سرزمین‌های اشغالی علیه نظامیان رژیم صهیونیست، گانتز طی یک نشست محرمانه درباره از دست دادن کنترل مناطق «الجلیل» و «نقب» هشدار داده بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار