وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

سفر گانتز به آمریکا برای رایزنی درباره ایران

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیش از سفر خود به آمریکا تصریح کرد که برای گفتگو درباره ایران و افزایش همکاری‌های امنیتی به واشنگتن می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۴۹

به گزارش راهبردمعاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی صبح امروز (چهارشنبه) پیش از سفر به ایالات متحده، گفت که درباره افزایش همکاری‌های امنیتی و بررسی پرونده‌های ایران و اوکراین گفتگو خواهد کرد.

طبق گزارش پایگاه خبری «i۲۴»، گانتز در جریان این سفر با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی دولت آمریکا و «لوید آستین» وزیر دفاع این کشور دیدار خواهد کرد. در این سفر، قرار است وزیر جنگ تل‌آویو در رویداد‌هایی در میامی و نیویورک با حضور یهودیان آمریکا شرکت خواهد کند.

این در حالی است که مشاور امنیت دولت آمریکا روز گذشته (سه شنبه) دیدار مشابهی با «خالد بن سلمان» معاون وزیر دفاع عربستان سعودی در کاخ سفید داشت و بر تعهد واشنگتن به ریاض تاکید کرده بود.

گانتز در تصریحی پیش از سوار شدن به هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون، ضمن تکرار درخواست اتحاد منطقه‌ای مقابل ایران، گفت: «با مقامات آمریکایی درباره همکاری‌های امنیتی و موضوع ایران گفتگو خواهم کرد».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دو روز گذشته (دوشنبه) در سخنانی مدعی شده بود که این رژیم مانع از انتقال قابلیت‌های پیشرفته ایران به منطقه خواهد شد و این را تهدیدی برای تل آویو می‌داند.

علاوه‌براین و به دنبال تداوم عملیات‌های مقاومتی فلسطینیان در سرزمین‌های اشغالی علیه نظامیان رژیم صهیونیست، گانتز طی یک نشست محرمانه درباره از دست دادن کنترل مناطق «الجلیل» و «نقب» هشدار داده بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار