دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود

سفر گانتز به آمریکا برای رایزنی درباره ایران

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیش از سفر خود به آمریکا تصریح کرد که برای گفتگو درباره ایران و افزایش همکاری‌های امنیتی به واشنگتن می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۴۹

به گزارش راهبردمعاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی صبح امروز (چهارشنبه) پیش از سفر به ایالات متحده، گفت که درباره افزایش همکاری‌های امنیتی و بررسی پرونده‌های ایران و اوکراین گفتگو خواهد کرد.

طبق گزارش پایگاه خبری «i۲۴»، گانتز در جریان این سفر با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی دولت آمریکا و «لوید آستین» وزیر دفاع این کشور دیدار خواهد کرد. در این سفر، قرار است وزیر جنگ تل‌آویو در رویداد‌هایی در میامی و نیویورک با حضور یهودیان آمریکا شرکت خواهد کند.

این در حالی است که مشاور امنیت دولت آمریکا روز گذشته (سه شنبه) دیدار مشابهی با «خالد بن سلمان» معاون وزیر دفاع عربستان سعودی در کاخ سفید داشت و بر تعهد واشنگتن به ریاض تاکید کرده بود.

گانتز در تصریحی پیش از سوار شدن به هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون، ضمن تکرار درخواست اتحاد منطقه‌ای مقابل ایران، گفت: «با مقامات آمریکایی درباره همکاری‌های امنیتی و موضوع ایران گفتگو خواهم کرد».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دو روز گذشته (دوشنبه) در سخنانی مدعی شده بود که این رژیم مانع از انتقال قابلیت‌های پیشرفته ایران به منطقه خواهد شد و این را تهدیدی برای تل آویو می‌داند.

علاوه‌براین و به دنبال تداوم عملیات‌های مقاومتی فلسطینیان در سرزمین‌های اشغالی علیه نظامیان رژیم صهیونیست، گانتز طی یک نشست محرمانه درباره از دست دادن کنترل مناطق «الجلیل» و «نقب» هشدار داده بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار