غذاهایی که نباید آنلاین بخریم!-راهبرد معاصر

غذاهایی که نباید آنلاین بخریم!

تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۳۱۹

اراده کنید، رستوران آنلاین انواع غذاها را هم درب منزل تحویلتان می‌دهد اما غذا مستقیما با جان انسان سروکار دارد و نباید موقع خرید آنلاین غذا بی‌گدار به آب زد. بعضی از مواد غذایی در طول مسیر خراب می‌شوند، طعم می‌گیرند، بوی آنها تغییر می‌کند و دیگر سالم نیستند. بعضی از غذاها هم اصولا سالم نیستند و با سفارش آنلاین ممکن است کیفیت‌شان بدتر هم بشود. بنابراین بهتر است فکر سفارش آنلاین آنها را از سرتان بیرون کنید. همراهمان باشید تا با برخی از این غذاها آشنا شویم.

مشغله زندگی، قرنطینه کرونا، شلوغی و ترافیک همیشگی شهرهای بزرگ و رونق‌گرفتن رستوران‌های آنلاین همه دست‌به‌دست هم داده‌اند و خرید آنلاین غذا را محبوب‌تر از همیشه کرده‌اند. همه ما دوست داریم در اپلیکیشن های غذا دنبال یک گزینه خوشمزه بگردیم و آن را درب منزل تحویل بگیریم.خیلی وقت‌ها تخفیف غذا هم شامل حالمان می‌شود که از مزیت‌های خرید از رستوران انلاین محسوب می‌شود. فقط دو مشکل وجود دارد:

اینکه مواد غذایی در طول مسیر در معرض ضربه و درجه حرارت آسیب‌پذیر می‌شوند‌ و اینکه با خرید آنلاین غذا از نحوه تهیه غذا توسط سرآشپز رستوران انلاین مطمئن نیستیم.

برای همین برخی از غذاها بهتر است هیچ‌وقت آنلاین سفارش داده نشوند:

۱. سفارش تخم‌مرغ آب‌پز

خیلی‌ها خواب خوش صبحگاهی را به بلندشدن و آماده‌کردن صبحانه ترجیح می‌دهند. اگر شما هم از آن‌دسته افرادی هستید که درست نیم ساعت قبل از ساعت اداری از خواب بیدار می‌شوید و صبحانه‌ را آنلاین سفارش می‌دهید، پیشنهاد می‌کنیم هرگز سراغ تخم‌مرغ آب‌پز نروید. تخم‌مرغ آب‌پز اگر کهنه و سرد باشد، معمولا بوی نامطبوعی می‌دهد و به آن خوبی که انتظارش را دارید، در نمی‌آید.

۲. خرید غذای پر سُس و پر پنیر

اگرچه غذاهای پر سُس و پر پنیر خوشمزه‌تر‌ند، توصیه می‌کنیم برای سفارش آنلاین غذا سراغ آنها نروید. سس این غذاها معمولا تازه نیست و از قبل با مقدار زیادی روغن آماده می‌شود. پنیر آب‌شده هم در طول مسیر می‌بندد و طعم و ظاهرش عوض می‌شود. در نهایت غذای ناسالمی تحویل می‌گیرید که اگرچه کالری فوق‌العاده بالایی دارد، مزه خوبی هم ندارد و خوردنش لذت‌بخش نیست.

۳. خرید آنلاین استیک

هوس کرده‌اید یک وعده استیک آب‌دار و خوش‌طعم نوش جان کنید؟ باربیکیو را روشن کنید و در عرض چند دقیقه خودتان یک تکه گوشت را کباب کنید! چون هیچ تضمینی نیست استیکی که از سایت سفارش غذا تحویل می‌گیرید، همانی باشد که منتظرش بودید. مزه استیک سرد شبیه مرغ بی‌طعم و مزه است و خیلی راحت لابه‌لای دندان‌ها گیر می‌کند. از ما می‌شنوید، هیچ‌وقت برای سفارش غذا آنلاین سراغ استیک نروید.

۴. سفارش غذا آنلاین جوجه ترش و شیرین

همه ما دوست داریم هر از چند گاهی یک وعده کلاسیک و خوشمزه داخل خانه نوش جان کنیم، بدون آنکه زحمت تهیه غذا به‌دوش ما باشد. غذای لذیذی مثل جوجه ترش و شیرین که از محبوب‌ترین غذاهای سنتی چینی است اما اگر بتوانید موقع سفارش غذا انلاین جلوی خودتان را بگیرید و این مورد را سفارش ندهید، لطف بزرگی به معده خود کرده‌اید. این غذا به‌خودی‌خود بمب قند و چربی است و ممکن است غذافروشی های آنلاین، قند و چربی بیشتری به آن اضافه کنند.

۵. خرید آنلاین سوشی

سوشی هم از جمله غذاهایی است که پیشنهاد می‌کنیم موقع خرید آنلاین غذا دورش را خط بکشید چون معلوم نیست ماهی‌ای که از رستوران آنلاین سفارش می‌دهید، تمیز و تازه باشد یا نه! اما اگر به سفارش آنلاین غذا اصرار دارید، بهتر است دنبال غذا فروشی هایی باشید که مطمئن هستید از ماهی محلی استفاده می‌کنند یا اینکه سوشی گیاهی سفارش دهید.

۶. خرید خورش کاری تایلندی از سایت سفارش غذا

اگر موقع خرید آنلاین غذا اسم خورش کاری تایلندی وسوسه‌تان کرد، دست نگه دارید! از آنجایی که مرغ یا گوشت این خورش در سس غرق می‌شود، بیشتر رستوران‌ها برای تهیه این غذا از گوشت بی‌کیفیت استفاده می‌کنند. حتی بعضی از رستوران‌ها سس این غذا را از قبل آماده می‌کنند تا به‌محض ارسال پیام از سایت سفارش غذا، آن را آماده و ارسال کنند. این یعنی هر بار که سس را از یخچال بیرون می‌آورند، چربی سس یک بار آب مي‌شود و دوباره می‌بندد.

۷. خرید آنلاین ساندویچ‌های سالادی

غذاهایی مثل ساندویچ سالاد مرغ یا ساندویچ سالاد تخم‌مرغ و تن ماهی اگرچه طعم لذیذی دارند، مایونز آنها بیرون از یخچال به‌سرعت فاسد می‌شود و بو می‌گیرد. پیشنهاد می‌کنیم برای خرید آنلاین غذا در روزهای گرم تابستان یا زمانی که فاصله رستوران موردنظر کمی دورتر است، این مورد را از لیست خود خط بزنید.

۸. سفارش فست فود مکزیکی

موقع غذای شبانه سفارش فست فود مکزیکی یادتان باشد مواد اولیه این غذاها مثل آووکادو، پنیر، برنج و لوبیا شاید در مقادیر کم خوب و سالم به‌نظر برسند، اما وقتی با هم ترکیب می‌شوند، کالری نهایی سر به فلک می‌کشد. خرید آنلاین غذا زحمت غذا درست‌کردن را از دوش ما برمی‌دارد و کالری‌سوزی را کم می‌کند؛ پس تا حد امکان غذایی انتخاب کنید که کالری کمتری داشته باشد.

۹. خرید چیزبرگر از اپلیکیشن سفارش غذا

هر وقت با دیدن تصویر چیزبرگر در اپلیکیشن سفارش غذا دست‌و‌دلتان لرزید، به این فکر کنید که بیشتر رستوران‌ها برای تهیه چیزبرگر از برگر با درصد گوشت پایین‌تر و پنیرهای بسیار فرآوری‌شده استفاده می‌کنند. با سفارش غذای آنلاین، چیزی تحویلتان داده می‌شود که سراسر کالری، سدیم، چربی‌های اشباع‌شده و کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده است و نیاز بدن به ویتامین‌ها و مواد معدنی را برطرف نمی‌کند. بنابراین، اگر به فکر سلامتی خودتان هستید، فکر این گزینه را چه آنلاین و چه حضوری، از سر بیرون کنید.

۱۰. خرید اسموتی از رستوران آنلاین

یخ اسموتی در طول مسیر آب می‌شود و خوردن آن دیگر لطفی ندارد. از این گذشته، اگر این نوشیدنی‌ها را از یک رستوران آنلاین معتبر تهیه نکنید، احتمالا پر از افزودنی‌های قندی مضر هستند که نوشیدن مداوم آنها سلامتی شما عزیزان را به‌خطر می‌اندازد.

۱۱. خرید آنلاین غذاهای سرخ‌شده

حتی خود سرآشپزهای رستوران‌ها به ما توصیه می‌کنند برای سفارش اینترنتی غذا، چشم‌مان را روی غذاهای سرخ‌شده ببندیم. از کجا مطمئن باشیم این غذاها در روغن بی‌کیفیت و تراریخته سرخ نشده باشند؟ اگر اطمینان دارید رستوران انلاین غذاهای سرخ‌کردنی را با روغن نارگیل، روغن ذرت، روغن کانولا یا روغن زیتون آماده می‌کند، با خیال راحت، آنلاین سفارش دهید و پرداخت کنید یا بعد از سفارش غذا پرداخت درب منزل را انجام دهید؛ در غیر این صورت پیشنهاد ما سفارش غذای خانگی سالم و کم‌چرب است.

۱۲. خرید آنلاین سوپ

سوپ یک غذای شبانه بی‌نظیر برای شب‌های سرد زمستان است و از آنجا که تهیه این غذا کمی دردسر دارد، خیلی‌ها ترجیح می‌دهند آن را از رستوران آنلاین سفارش بدهند؛ اما شما این کار را نکنید! چون درجه حرارت زیاد سوپ باعث می‌شود مواد شیمیایی مضر ظرف وارد سوپ لذیذتان شود و سلامتی‌تان را به خطر بیندازد.

۱۳. خرید پیتزا از اپلیکیشن غذا

دیدن تصاویر پیتزاهای مخلوط و پر از مواد در اپلیکیشن غذا وسوسه‌برانگیز است، اما موقع خرید آنلاین غذا به این دقت کنید که پیتزا سرشار از چربی، کربوهیدرات و سدیم است. تمام این مواد به‌خودی‌خود برای سلامتی مضر هستند؛ حالا فکر کنید با سفارش غذای آنلاین، پیتزایی تحویلتان بدهند که چندین بار گرم شده یا مواد اولیه آن بی‌کیفیت باشد و شما متأسفانه روحتان هم خبر ندارد!

۱۳. تهیه چیزکیک از رستوران انلاین

هر وقت بعد از صرف غذای شبانه هوس دسر کردید، لطفا چیزکیک را از گزینه‌ها خط بزنید. روکش این دسر معمولا در طول مسیر از بین می‌رود و بافتش خراب می‌شود.

۱۴. سفارش آنلاین پاستا

مشکل خرید آنلاین غذا پاستا این است که یک پرس آن معمولا برای بیش از یک وعده است؛ اما چون به‌عنوان یک پرس تحویل داده می‌شود، تصور می‌کنیم باید کل پرس را یکجا بخوریم!

۱۵. سفارش پیاز سوخاری

پیاز سوخاری یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های سفارش غذا شبانه روزی است. با این حال وقتی این غذا را از اپلیکیشن غذا سفارش می‌دهیم، گاهی مواد سوخاری در طول مسیر کاملا از بین می‌روند و فقط چند تکه پیاز نم‌دار سفید باقی می‌ماند. برای همین پیشنهاد می‌کنیم موقع خرید آنلاین غذا پیاز سوخاری را انتخاب نکنید.

۱۶. خرید دمنوش‌های گیاهی از غذا فروشی‌ها

کیفیت مواد اولیه دمنوش بسیار مهم است و انتخاب بهترین مواد اولیه کار هر کسی نیست. اگر شما هم طرف‌دار پروپاقرص دمنوش‌های گیاهی هستید، توصیه می‌کنیم یا خودتان این دمنوش‌ها را تهیه کنید یا از عطاری بخرید. این‌طوری هم از کیفیت نوشیدنی مطمئن هستید و هم مجبور نمی‌شوید هزینه زیادی برای آن پرداخت کنید.

کلام آخر

سفارش غذای انالین شبیه کیف و کفش و لباس نیست که بتوانیم با یک نگاه انتخابش کنیم و مطمئن باشیم تا به‌دستمان برسد، هیچ اتفاقی برایش نمی‌افتد. مشکلاتی مثل تغییر رنگ، بافت، طعم و بو با خرید آنلاین غذا اجتناب‌ناپذیر است. فقط می‌توانیم با دقت بیشتر، غذایی انتخاب کنیم که احتمال خراب‌شدنش در طول مسیر کمتر باشد.

البته اگر از رستوران‌هایی غذا سفارش دهید که از کیفیت مواد اولیه و نحوه تهیه و ارسال غذا مطمئن هستید، ماجرا فرق می‌کند.

مواردی که در این مقاله معرفی شد، فقط برخی از غذاهایی بودند که نباید آنلاین سفارش داد. موارد دیگری هم می‌توانند به این لیست اضافه شوند. اگر شما هم تجربه‌ای در این زمینه دارید و غذاهای دیگری می‌شناسید، خواهشمندیم نظرات‌تان را با ما در میان بگذارید.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار