قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

رونمایی از سامانه های جدید مراقبت و رهگیری هوایی و دریایی

امیر سرتیپ حاتمی در جریان بازدید از صنایع دفاعی مستقر در اصفهان با حضور در شرکت صنایع الکترواپتیک صا ایران اصفهان، مرکز توسعه فناوری های اپتوالکترونیکی اصفهان را افتتاح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در شرکت صنایع الکترواپتیک صاایران اصفهان ضمن افتتاح مرکز توسعه فناوری های اپتو الکترونیکی 10 سامانه فوق پیشرفته مراقبت، شناسایی و رهگیری هوایی و دریایی اصفهان را افتتاح کرد.

 

امیر سرتیپ حاتمی در جریان بازدید از صنایع دفاعی مستقر در اصفهان با حضور در شرکت صنایع الکترواپتیک صا ایران اصفهان، مرکز توسعه فناوری های اپتوالکترونیکی اصفهان را افتتاح کرد.

 

وزیر دفاع در این مراسم با اشاره به اهمیت جایگاه ، مأموریت و مسئولیت خطیر صنایع الکترونیک و الکترواپتیک صا ایران در توانمند سازی قدرت رزم نیروهای مسلح گفت: در سال های اخیر شاهد پیشرفت های چشمگیر در حوزه های تکنولوژی و فناوری بومی در این صنعت بوده ایم و صنایع الکترواپتیک اصفهان توانسته است رضایت خاطر نیروهای مسلح را در تأمین نیازمندی های دفاعی مرتفع سازد.

 

امیر سرتیپ حاتمی با تجلیل از تلاش ها و مجاهدت های متخصصان پر توان و جوان صنایع الکترونیک وزارت دفاع، افزایش و تنوع سبد محصولات این صنعت در دو حوزه نظامی و غیر نظامی را چشمگیر و قابل تحسین دانست و اظهار امیدواری کرد: در آینده شاهد دستیابی به دستاوردهای نوینی در زمینه محصولات استراتژیک الکترونیکی باشیم.

 

وزیر دفاع همچنین در مراسم رونمایی 10 سامانه فوق پیشرفته الکترواپتیکی مراقبت، شناسایی و رهگیری هوایی و دریایی اظهار کرد: این سامانه ها به دست دانشمندان شرکت صنایع الکترواپتیک صا ایران طراحی و ساخته شده است که علاوه بر افزایش قدرت بازدارندگی، امکان مقابله موثر با انواع تهدید را نیز فراهم می کند. فناوری این سامانه ها در سطح استانداردهای بین المللی بوده و با سامانه های مشابه خارجی برابری می کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار