کاهش قیمت دام زنده در مراکز عرضه شهرداری تهران-راهبرد معاصر
جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

کاهش قیمت دام زنده در مراکز عرضه شهرداری تهران

قیمت دام زنده در مراکز عرضه وابسته به شهرداری تهران به کمتر از ۸۵ هزار تومان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۱۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 10
کد خبر: ۱۴۱۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایوب فصاحت در حاشیه بازدید از جایگاه های عرضه دام شهرداری تهران ویژه عید قربان با اشاره به آغاز فعالیت این مراکز از بامداد امروز ؛ اظهار کرد : در مجموع 17 مرکز عرضه دام شامل چهار مرکز ثابت و 13 مرکز موقت در سطح شهر تهران طی روز گذشته و امروز (18 و 19 تیرماه) به شهروندان تهرانی خدمات ارائه می‌کنند.

 

وی در ارتباط با قیمت عرضه دام زنده در جایگاه ها، افزود: سقف قیمت را 85 هزار تومان تعیین کرده‌ایم اما هم اکنون در بیشتر این جایگاه ها زیر این قیمت عرضه دام انجام می‌شود. ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و اتکا در جایگاه ها هر کیلو گوشت دام زنده را به قیمت 83 هزار تومان عرضه می‌کنند.

 

فصاحت ادامه داد: با توجه به ورود دام از سایر استان‌ها به تهران لازم است شهروندان دام مورد نیاز خود از مراکز عرضه دام تهیه کنند چراکه در این مراکز تمامی کنترل‌ها و نظارت ها برای سلامت دام و ذبح بهداشتی آن انجام می شود همچنین لاشه پس از ذبح باید 24 ساعت در یخچال نگهداری شود تا عوامل بیماری‌زا از بین برود و قابل انتقال به انسان نباشد./ تسنیم

ارسال نظر