پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

دستپاچگی صهیونیست‌ها و شلیک به پهپاد خودی!

دستپاچگی صهیونیست‌ها و شلیک به پهپاد خودی! درحالی که رسانه‌های صهیونیستی مدعی شده بودند ارتش این رژیم پهپاد حزب‌الله را در آسمان شمال فلسطین اشغالی سرنگون کرده، اما بعد اعتراف کردند که یک پهپاد خودی هدف قرار گرفته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 19
کد خبر: ۱۳۴۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر،  صبح امروز رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که آژیرهای هشدار ارتش این رژیم در شهرک‌های منطقه الجلیل در شمال اراضی اشغالی به صدا درآمده است.

 

این رسانه‌ها گزارش دادند که ارتش رژیم اشغالگر یک پهپاد متخاصم را در آسمان شمال فلسطین اشغالی تشخیص داده‌ و تلاش می‌کند بفهمد که آیا این پهپاد ساقط شده یا به خاک لبنان برگشته است.

 

مدتی بعد از اعلام این خبر برخی رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند که پهپاد حزب الله در آسمان فلسطین اشغالی ساقط شده است اما بعد از آن اعتراف کردند که ارتش رژیم اسرائیل اشتباه کرده و آژیرهای هشدار نیز اشتباهاً به صدا درآمده‌اند.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هیچ شیء خارجی وارد آسمان فلسطین اشغالی نشده است و ارتش اشتباه کرد. شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که ارتش رژیم اشغالگر یک پهپاد خودی را اشتباها مورد هدف قرار داد.

 

این درحالی است مکه دو روز قبل ارتش رژیم صهیونیستی، ادعای جدیدی را درباره سرنگونی یک پهپاد جنبش حزب‌الله لبنان مطرح کرد.

 

این ادعا در حالی مطرح شده است که رژیم صهیونیستی پیشتر رسما به ناتوانی خود در رهگیری پهپاد نفوذی حزب‌الله به اراضی اشغالی اذعان کرده بود.

 

رسانه‌های عبری‌زبان، اواخر بهمن ماه سال گذشته، از فعال شدن آژیرهای خطر در «جلیل علیا» (شمال فلسطین اشغالی) و جولان اشغالی خبر داده بودند. لحظاتی پس از انتشار این خبر، رسانه‌ها گزارش‌ دادند که پرنده‌های نظامی رژیم صهیونیستی به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی رسما گزارش‌ منابع خبری را تأیید کرد و خبر داد که یک پهپاد وارد حریم فلسطین اشغالی شده و همزمان گنبد آهنین نیز فعال شده است. ساعاتی بعد، ارتش در بیانیه دوم خود رسما به شکستش اذعان کرد و گفت که به‌رغم استفاده از تمام ابزارهای رهگیری (اشاره به جنگنده، بالگرد و گنبد آهنین) نتوانسته پهپاد را رهگیری کند و این پرنده بدون‌سرنشین به‌سلامت به آشیانه خود در لبنان بازگشته است.

 

پس از گذشت چند ساعت، جنبش حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای رسما این عملیات را برعهده گرفت و اعلام کرد: «مقاومت اسلامی در تاریخ 2022/02/18 پهپاد «حسان» را به داخل خاک فلسطین اشغالی فرستاد. پهپاد حسان در منطقه هدف به مدت 40 دقیقه در قالب یک مأ‌موریت جمع‌آوری اطلاعات گشت‌زنی کرده و سالم به آشیانه خود در لبنان برگشت».

رسانه‌های صهیونیستی اعتراف می‌کنند که بعد از موشک‌های دقیق حزب‌الله، پهپادهای این جنبش بعد از جنگ جولای 2006 تبدیل به بزرگترین کابوس اشغالگران شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار