ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

ورود مجلس به خاموشی‌ها

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید ، گفت:خاموشی صنایع به ویژه صنایع مادر خسارت های میلیاردی به همراه داشته هم برخلاف قانون بوده و هم به تولید داخلی ضربه وارد می کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 21
کد خبر: ۱۳۴۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای افزایش تولید برق و جلوگیری از قطعی برق در صنایع مادر نظیر فولاد و سیمان، بیان کرد: در قوانینی مربوط به حمایت از تولید ، صراحتا تاکید شده که باید در قطعی برق و گاز، صنعت در اولویت آخر باشد. پس نباید در قطعی برق در وهله اول به سراغ صنایع به ویژه صنایع مادر نظیر فولاد و سیمان برویم.

 

وی افزود: اما متاسفانه در چند سال گذشته که با ناترازی در بین مصرف و تولید برق و گاز و سایر منابع انرژی مواجه شدیم، همواره به سمت فشار بر روی صنایع رفتیم که هم تولید را با مشکل مواجه می‌کند و هم بر روی قیمت‌ها تاثیر گذار است. به عنوان مثال در سال گذشته به دنبال قطعی برق صنایع شاهد افزایش قیمت سیمان بودیم یا در مرحله‌ای با افزایش قیمت فولاد مواجه شدیم.

 

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: این قطعی خسارت گسترده‌ای به صنایع به ویژه صنایع مادر وارد می‌کند. خیلی از دستگاه‌ها در این صنایع زمانی که یکبار خاموش می‌شوند، روشن شدن دوباره آن‌ها بالغ بر چندین میلیارد تومان هزینه دارد. بارها در این زمینه با مسئولان وزارت نیرو صحبت کردیم. اما آنها نیز چون نسبت به تبعات قطع برق مشترکان خانگی نگران هستند، فشار را بر صنایع وارد می‌کنند.

 

زنگنه با تاکید بر اینکه مجلس به مسئله خاموشی‌ها ورود می‌کند، گفت: به طور کلی این قطعی به صنایع خسارت جدی وارد کرده و خلاف قانون است. ما تذکر لازم را به وزارت نیرو و وزارت نفت داده ایم و قطعا اگر قرار باشد این وضعیت ادامه پیدا کند، مجلس از ابزار نظارتی خود در راستای اجرای قانون استفاده خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر