لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس: حضور مدیر دو تابعیتی در وزارت نفت جرم است

یک عضو هیات رئیسه مجلس در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ها و نهاد‌های نظارتی در خصوص وجود مدیران دو تابعیتی در وزارت نفت گفت:نمایندگان مجلس با رئیس مجلس هم صحبتی را داشتند و از دیوان عدالت اداری و از سازمان بازرسی درخواستند کردند که با متخلفین برخورد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی یوسفی نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با رادیو گفت‌و‌گو در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ها و نهاد‌های نظارتی در خصوص وجود مدیران دو تابعیتی در وزارت نفت گفت: نمایندگان مجلس با رئیس مجلس هم صحبتی را داشتند و از دیوان عدالت اداری و از سازمان بازرسی درخواستند کردند که با متخلفین برخورد کنند، افراد دو تابعیتی از سمتشان کنار بروند و از ظرفیت نخبگان استفاده شود.

یوسفی گفت:در حال حاضر قانونی داریم به نام قانون ممنوعیت به کار گیری افراد دو تابعیتی در مشاغل حساس. این نمی‌شود که من بخواهم در بالاترین تراز نظام جمهوری اسلامی تصمیم گیر باشم، اما تابعیت یک کشور متخاصم را هم داشته باشم. اصلا اگر همچنین اتفاقی در کشور دیگری رخ بدهد مثلا در آمریکا او را معاون وزیر می‌گذارند؟

وی با اشاره به ابزار‌های نظارتی مجلس در خصوص دو تابعیتی‌ها گفت:به دلیل به کار گیری برخی از دو تابعیتی‌ها در مشاغل حساس که حاضر نیستند تابعیت خود را لغو کنند، مجلس و کمیسیون امنیت ملی بر اساس مکاده ۴۵ آئین نامه آنها را به دستگاه قضایی معرفی کرده است و انتظارمان این است که دیوان عدالت اداری در دستگاه قضایی به عنوان مدعی العموم در اینجا ورود کند و این پستی که خلاف قانون است و مسوولیت و تصمیم گیری‌هایی که دارد این فرد انجام می‌دهد و قطعا خلاف قانون است، جرم مشهود است و مشخص است و دستگاه قضایی باید به نیابت از مردم با او برخورد کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس افزود:نمایندگان مجلس با رئیس مجلس هم صحبتی را داشتند و از دیوان عدالت اداری و از سازمان بازرسی درخواستند کردند که با متخلفین برخورد کنند افراد دو تابعیتی از سمتشان کنار بروند و از ظرفیت نخبگان استفاده شود.

عضو هیات رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که تعداد این مدیران در دولت چه میزان هستند گفت:فکر نمی‌کنم تعداد اینها زیاد باشند گرچه بعضی می‌خواهند تعداد این‌ها را زیاد کنند. کسی که خودش و فرزندانش علاقه به کشور دیگری دارند برای حضور در سمت‌های حساس باید تابعیت خود را لغو کنند. ما چیزی هم به نام تابعیت قهری در نداریم، اما هر کسی که دل در گروه نظام دارد می‌تواند برود تابعیت خود و فرزندان خود را لغو کند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر