یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس: حضور مدیر دو تابعیتی در وزارت نفت جرم است-راهبرد معاصر
یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس: حضور مدیر دو تابعیتی در وزارت نفت جرم است هشدار جدی یک فرمانده ارشد ارتش به آمریکا قالیباف: بنا شد که کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های پایین اختصاص داده شود افشاگری یکی از فرماندهان سپاه در سوریه از روز‌های پایانی بشار اسد بگو مگوی جنجالی باهنر و جبرائیلی بر سر FATF در آنتن زنده + فیلم ظریف: مردم اصل وفاق هستند / وفاق به معنای تقسیم رانت و ایجاد شرکت سهامی نیست سردار شیخیان: بزودی یک سامانۀ ضد بالستیک به پدافند هوایی الحاق می‌شود پزشکیان: ما پول نداریم ولی مردم را داریم و این یعنی همه چیز را داریم استاندار تهران: در حال بررسی و جمع‌بندی نهایی برای انتقال پایتخت هستیم محسن رضایی: در نامه‌ای به شهید رئیسی نوشتم که پس از غزه به لبنان، سوریه و کشور‌های دیگر حمله خواهد شد پزشکیان: چابهار و مکران، منطقه‌ای استراتژیک و حیاتی است؛ همه چیزش طلاست سرلشکر سلامی در جمع پیشمرگه‌ها: برای دفاع از تمامیت ارضی کشورمان از هر زمان دیگر آماده‌تریم پزشکیان در فرودگاه کنارک: فقر و بی‌عدالتی را ریشه‌کن می‌کنیم شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر محسنی اژه‌ای: همیشه که حرف ما درست نیست/ در مسائل مختلف لجبازی نکنیم و سعه صدر داشته باشیم + فیلم

یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس: حضور مدیر دو تابعیتی در وزارت نفت جرم است

یک عضو هیات رئیسه مجلس در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ها و نهاد‌های نظارتی در خصوص وجود مدیران دو تابعیتی در وزارت نفت گفت:نمایندگان مجلس با رئیس مجلس هم صحبتی را داشتند و از دیوان عدالت اداری و از سازمان بازرسی درخواستند کردند که با متخلفین برخورد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی یوسفی نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با رادیو گفت‌و‌گو در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ها و نهاد‌های نظارتی در خصوص وجود مدیران دو تابعیتی در وزارت نفت گفت: نمایندگان مجلس با رئیس مجلس هم صحبتی را داشتند و از دیوان عدالت اداری و از سازمان بازرسی درخواستند کردند که با متخلفین برخورد کنند، افراد دو تابعیتی از سمتشان کنار بروند و از ظرفیت نخبگان استفاده شود.

یوسفی گفت:در حال حاضر قانونی داریم به نام قانون ممنوعیت به کار گیری افراد دو تابعیتی در مشاغل حساس. این نمی‌شود که من بخواهم در بالاترین تراز نظام جمهوری اسلامی تصمیم گیر باشم، اما تابعیت یک کشور متخاصم را هم داشته باشم. اصلا اگر همچنین اتفاقی در کشور دیگری رخ بدهد مثلا در آمریکا او را معاون وزیر می‌گذارند؟

وی با اشاره به ابزار‌های نظارتی مجلس در خصوص دو تابعیتی‌ها گفت:به دلیل به کار گیری برخی از دو تابعیتی‌ها در مشاغل حساس که حاضر نیستند تابعیت خود را لغو کنند، مجلس و کمیسیون امنیت ملی بر اساس مکاده ۴۵ آئین نامه آنها را به دستگاه قضایی معرفی کرده است و انتظارمان این است که دیوان عدالت اداری در دستگاه قضایی به عنوان مدعی العموم در اینجا ورود کند و این پستی که خلاف قانون است و مسوولیت و تصمیم گیری‌هایی که دارد این فرد انجام می‌دهد و قطعا خلاف قانون است، جرم مشهود است و مشخص است و دستگاه قضایی باید به نیابت از مردم با او برخورد کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس افزود:نمایندگان مجلس با رئیس مجلس هم صحبتی را داشتند و از دیوان عدالت اداری و از سازمان بازرسی درخواستند کردند که با متخلفین برخورد کنند افراد دو تابعیتی از سمتشان کنار بروند و از ظرفیت نخبگان استفاده شود.

عضو هیات رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که تعداد این مدیران در دولت چه میزان هستند گفت:فکر نمی‌کنم تعداد اینها زیاد باشند گرچه بعضی می‌خواهند تعداد این‌ها را زیاد کنند. کسی که خودش و فرزندانش علاقه به کشور دیگری دارند برای حضور در سمت‌های حساس باید تابعیت خود را لغو کنند. ما چیزی هم به نام تابعیت قهری در نداریم، اما هر کسی که دل در گروه نظام دارد می‌تواند برود تابعیت خود و فرزندان خود را لغو کند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر