به گزارش راهبرد معاصر؛ در این نوشته به معرفی چند فست فود خوشمزه که امکان تهیه آن به راحتی در خانه امکان پذیر است میپردازیم .
پیتزا از جمله محبوبترین فست فود های جهان است که امکان تهیه ی آن با طعم های مختلف وجود دارد. به طور کلی طرز تهیه انواع پیتزا و لازانیا مستقیما به ذائقه ی مردم آن منطقه بستگی دارد. برای مثال در مناطق جنوبی کشور ، پتیزاها بیشتر تند تهیه میشوند چرا که میل مردم به مصرف غذاهای تند بسیار بالاست. به همین ترتیب نوع مواد در مناطق مختلف متفاوت می باشد . در ادامه به معرفی چند نوع پیتزای خوشطعم و متفاوت می پردازیم :
در تهیه پیتزا گوشت از گوشت تازه چرخش شده استفاده میشود . ممکن است سرآشپز از چند تکه فیله با اندازه ی کوچک نیز روی پیتزا استفاده کند تا طعم کلی پیتزا را تغییر دهد . از دیگر موادی که در این پتیزا بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد میتوان به قارچ اشاره کرد . تصویر عموم این است که قارچ پیش از قرار گرفتن بر روی مواد سرخ شود. با توجه به اینکه قارچ مقداری آب در داخل خود دارد ، اگر سرخ شود این اب از دست میرود ، ولی اگر همانطور در داخل مواد قرار گیرد و سپس داخل فر قرار گیرد، از خشک شدن خمیر نیز می تواند جلوگیری کند و طعم و خواص قارچ نیز حفظ میشود.
در تهیه این نوع از پیتزا میتوان از مواد و ادویه ی مختلفی نیز استفاده کرد. استفاده از فلفل دلمه ای ، تکه های زیتون ، ذرت های کنسروی و ... میتوان طعم لذت بخشی را برای شما به همراه داشته باشد .
پیتزا مخلوط همانطور که از نامش پیداست میتواند مخلوطی از مواد مختلف باشد. طرز تهیه پیتزا مخلوط نیز بستگی به سرآشپز دارد و هر نوع و هر روشی ممکن است روی این نوع از پیتزاها انجام گیرد. در پیتزا مخلوطهایی که بیشتر در کشور عزیزمان ایران سرور می شود از گوشت چرخ کرده ، گوشت مرغ ، ژامبون، سوسیس و ... استفاده میشود و هر کدام به میزان برابر غالبا ریخته میشود .
در این پیتزا ملات زیاد مواد خیلی مهم است و هرچقدر ملات بیشتر باشد لذت آن نیز بیشتر خواهد بود. در تهیه پیتزا مخلوط از انواع پنیر نیز میتوان استفاده کرد .
بدون شک از محبوبترین پیتزاهای خانگی و فست فودی پیتزا مرغ می باشد که طرفداران بسیار زیادی نیز دارد . در تهیه پیتزا مرغ از تکه های کوشت مرغ استفاده میشود . استفاده از بخش های مختلف گوشت مرغ میتواند طعم های متفاوتی ایجاد کند. پیشنهاد میشود از سینه مرغ برای این نوع از پیتزا استفاده شود تا طعم آن بهتر شود . در تهیه این نوع پیتزا ، اگر تکه های گوشت مرغ ساعاتی پیش برای مزه دار شدن در مواد مختلف خوابانده شوند، طعم متفاوتی را به مواد میدهند و همین امر میتواند سبب افزایش لذیذ بودن این پیتزا شود .
بخصوص سس های زعفرانی می تواند تاثیر بسیاری بر روی لذت این غذا بگذارد. در پیتزا مرغ نیز میتوان از زیتون و ذرت کنسروی برای تزئین و مزه دار شدن استفاده کرد.
در تهیه پیتزا می توانید از ادویه های مختلفی استفاده کنید ولی استفاده از آویشن می تواند طعم لازانیای خانگی شما را به لازانیاهای فست فودی بازاری بسیار شبیه کند . همچنین فلفل سیاه نیز در طعم دار کردن این خوشمزه بسیار تاثیر گذار است. استفاده از رزماری به صورت تکه های آن نیز می تواند طعم کلی غذا را به صورت کلی تغییر داده و بسیار خوشطعم و خوشعطر کند . به طور کلی ادویه های مختلفی را میتوان استفاده کرد که بسته به ذائقه ی افراد متفاوت است .
در تهیه پیتزا استفاده از پنیر بسیار مهم است. پنیر پیتزای مورد استفاده باید قابلیت کشسانی خوبی داشته باشد !! علاوه بر پنیر پیتزای اصلی، بهتر است از پنیرهایی همچون گودا ، پارمیزان و ... نیز می توانند طعم دهنده ی بسیار خوبی برای پیتزا باشند.
علاوه بر پیتزا لازانیا نیز در بین محبوبهای فست فودی قرار دارد . با اینکه تهیه ی لازانیا در نگاه اول سخت به نظر میرسد و ممکن است بسیاری از افراد در همان مرحله ی اول تهیه ورقه های لازانیا دچار مشکلاتی شوند، ولی حقیقتا غذا بسیار ساده و سریع قابل تهیه است. در طرز تهیه لازانیا ساده پس از اینکه لایه ها نرم شد ، انها را از آب داغ خارج کرده و در ظرف میچینند .
سپس مواد مد نظر را بر روی لایه ها قرار میدهند. در اینجا بر خلاف پیتزا بهتر است پنیر پیتزا در لای مواد نیز ریخته شود تا قشنگ به خورد مواد رود. سس نیز بهتر است در هر لایه به صورت جداگانه ای ریخته شود تا طعم به تمامی لایه ها برسد . مواد نیز کاملا انتخابی است ، استفاده از ژامبون ، مرغ ، گوشت ، فیله و ... میتواند در طعم لازانیا بسیار تاثیر گذار باشد . ممکن است علاقه ای به استفاده از گوشت نداشته باشید و میتوانید با تکه های بادمجان و گوجه و سیب زمینی و سبزیجات مختلف نیز لازانیای مدنظر خود را تهیه کنید .
در تهیه لازانیا از خشک شدن لایه ها به جد جلوگیری کنید ، به بیانی دیگر ، فر نباید لایه ها را خشک کند چراکه در این صورت لازانیا به کلی خراب شده و ارزش مصرف نخواهد داشت. در فرهای اجاقی پیشنهاد میشود که یک ظرف برای تامین رطوبت در داخل دستگاه قرار داده شود. البته این امر در دستگاه های مایکروفر امکان پذیر نیست و در این دستگاه ها میتوان کمی اب در ته ظرف لازانیا ریخت تا از خشک شدن لایه ها جلوگیری شود .
پیتزا و لازانیا از جمله محبوبترین فست فودها در کل جهان می باشند که به روشهای بسیار مختلفی امکان تهیه ی آنها وجود دارد . در این مقاله توضیحات مختصری در مورد روش های تهیه ی این مواد بیان کردیم . میتوانید با مراجعه به وبسایت زرین بانو اطلاعات کاملی در مورد طرز تهیه قدم به قدم این فست فود ها کسب کنید و با روشهای تهیه انواع سس پیتزا و انواع خمیر پیتزا نیز آشنا شوید.