نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

کرملین: مذاکرات با روسیه پیشرفتی نداشته

سخنگوی کاخ کرملین با اشاره به عدم تمایل کی‌یف برای ادامه دادن مذاکرات صلح با مسکو، گفت متهم‌کردن ارتش روسیه به جنایت جنگی در اوکراین غیرقابل قبول است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۷۸

به گزارش راهبردمعاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه امروز (چهارشنبه) به ارزیابی تحولات اخیر در اوکراین و مذاکرات میان هیأت‌های مسکو و کی‌یف پرداخت.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت: «مذاکرات بین هیأت‌های روسیه و اوکراین هیچ پیشرفتی نداشته و تمایلی در طرف اوکراینی برای ادامه این مذاکرات را نمی‌بینیم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره ادعاهای کشورهای غربی درباره حملات روسیه در اوکراین تاکید کرد: «متهم کردن ارتش روسیه به ارتکاب جنایات جنگی در جریان عملیات ویژه در اوکراین غیرقابل قبول است».

سخنگوی کرملین با بیان اینکه رژیم کی‌یف در جایگاهی نیست که نظامیان روس را به جنایت جنگی متهم کند، گفت بسیاری از مواردی که اوکراین درباره آنها صحبت می‌کند جعلی و صحنه‌سازی است.

بر اساس این گزارش، پسکوف در این‌باره توضیح داد: «ما بیان چنین صحبت‌هایی را غیرممکن و غیرقابل قبول می‌دانیم. بسیاری از مواردی که اوکراین در مورد آنها صحبت می‌کند جعل آشکار است. فاجعه آمیزترین آنها صحنه‌سازی‌هایی است که به طور منطقی توسط کارشناسان ما اثبات شده است. ما مطابق با آن نظرها رفتار می‌کنیم».

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد اینکه آیا مذاکرات بین مسکو و کی‌یف می‌تواند پس از تسلیم کامل تمام پرسنل نظامی اوکراینی مستقر در کارخانه آزوفستال در ماریوپل از سر گرفته شود، پاسخ داد که بعید است این فرآیندها به هم مرتبط باشند.

این مقام روس در مورد پیشنهاد آمریکا برای وضع تعرفه گمرکی بر واردات نفت از روسیه نیز تصریح کرد: «با این کار، خریداران نفت روسیه باید مبلغ بیشتری بپردازند یا به دنبال تامین‌کنندگان جایگزین باشند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار